MECLİS ÜYESİ SEDAT KILINÇ MHP’DEN İSTİFA ETTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Nisan 2022 - Çarşamba 15:19 Bu haber 1720 kez okundu
 
MECLİS ÜYESİ SEDAT KILINÇ MHP’DEN İSTİFA ETTİ
MHP Kayseri Kocasinan belediye meclis Üyesi olan Sedat Kılınç, Milletvekili Baki Ersoy’un ekonomideki kötü gidişatla ilgili sarf ettiği sözlerden dolayı disiplin kuruluna ihraç istemiyle sevk edilmesine tepki gösterdi ve partisinden istifa ettiğini açıkladı.
SİYASET Haberi
MECLİS ÜYESİ SEDAT KILINÇ MHP’DEN İSTİFA ETTİ

MHP Milletvekili Baki Ersoy’un, bir televizyon kanalında ‘Zamlar bu milletin belini büküyor’ açıklamaları ve vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntıları gündeme getirmesi üzerine partisince disiplin kuruluna sevk edildi. Parti politikalarına aykırı açıklama gerekçe gösterilerek sevk edilen Ersoy’un partiden ihraç edileceği ileri sürülüyor. Bu süreç yaşanırken MHP’li iş insanı Sedat kılınç’tan sosyal medyada bir paylaşım geldi. Partisinden istifa ettiğini açıklayan Kılınç, Baki Ersoy gibi ekonomide yaşanan sorunlar ve vatandaşın içinde bulunduğu sıkıntı ile ilgili de adeta zehir zemberek açıklama yaptı ve şunları söyledi;

“Milletvekilinin asli görevi milletin hakkını korumak. Derdine Tercuman olmak. Sorunlarına çözüm bulmaktır. Dün MHP milletvekili Baki Ersoy vekili olduğu milletin yüksek enflasyondan dolayı beli büküldü dediği için disipline sevk edildi. Bende geçmişte benzer eleştiriler yaptığım İçin parti yönetiminden uyarılar almıştım. Söylediğine bakıyorum doğrumu evet doğru. Millet perişan,geçinemiyor, alım gücü kalmadı. Beni disipline sevk etmenizede gerek yok. Partim olan MHP’den istifa ediyorum. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Biz Herzaman hakkın yanında olacağız,Doğruyu söylemeye devam edeceğiz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: MECLİS, ÜYESİ, SEDAT, KILINÇ, MHP’DEN, İSTİFA, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı