KAYSERİ OLARAK HER YERDE VARIZ
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Şubat 2023 - Cumartesi 09:11 Bu haber 300 kez okundu
 
KAYSERİ OLARAK HER YERDE VARIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan konteyner kenti ziyaret edip, depremzedelerle görüştü. Başkan Büyükkılıç, “Burada yapılan çalışmalarımız, sıkıntıları giderilinceye kadar Kayseri olarak, her yerde varız” dedi.
GÜNDEM Haberi
KAYSERİ OLARAK HER YERDE VARIZ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, depremin ilk anından itibaren deprem bölgesi ile depremzedelere ihtiyaçları noktasında destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda deprem bölgesine sık sık giderek, depremzedeleri ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, bu kez de Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte deprem bölgesi Kahramanmaraş’a giderek, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan konteyner kenti ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan konteyner kent ziyareti sırasında konuşan Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleriyle deprem bölgesinde incelemelerde bulunduklarını ifade ederek, ‘Üzerine düşeni yapma yönünde maddi manevi hayata geçiriyoruz. Bir kez daha geçmiş olsun diyorum’ dedi. Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu; “Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrif ettiği konteyner kentteyiz. Burayı Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, Kayseri hemşehrilerimize layık olma anlayışı içerisinde, Kayseri’mize yakışır bir şekilde yol edindik, sahiplendik. Üzerine düşeni yapma yönünde maddi manevi hayata geçiriyoruz. Bir kez daha geçmiş olsun. Burada tabi Kayseri olarak, ev sahipliği yapıp, onların her türlü ihtiyaçlarını giderme yolunda gayret gösteriyoruz. Bugün de yine ziyaretlerine geldik. Yemek dağıtımı da yapıyoruz. Her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 117 tane burada evimiz var. İnşallah bu konuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Elbistan’a da uğradık. Sayın valimize selam verdik. Orada da esnaflarımıza konteyner kent ile yükümlü kıldı. Biz kendisine böyle bir hizmete vesile olduğu için teşekkür ediyoruz. Orada Genel Sekreter Yardımcımızı görevlendirdik. Ekiplerimiz seferber oldu. İnşallah Salı gününe Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrif edeceği o günde hizmetlerimizi tamamlayacağız.”

Depremin olduğu ilk andan itibaren planlı ve koordineli bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen Başkan Büyükkılıç, yerel yönetimler olarak deprem bölgesinde irade gösterdiklerini dile getirdi. Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Büyükkılıç, “Tüm ekip ve ekipmanlarımızla, tüm hayırsever hemşehrilerimizle, yerel yönetimlerimizle, Sivil Toplum Teşkilatlarımızla, odalarımızla adeta hayırsever hemşehrilerimiz seferber oldu ve bütün imkânlarını buraya seferber etti. Biz teknik olarak ne gerekiyorsa, ihtiyaç olarak ilk andan itibaren karşılama yönünde irade gösterdik. İtfaiyemiz daha olay olur olmaz buraya apar topar geldiler. Gerek can kurtarma gereke diğer ihtiyaç durumlarında bulundular ve İskenderun’daki yangını söndürmesine kadar katkı sağladılar. Elektrik şirketimiz, KASKİ’miz yine burada yaptığı çalışmalarla ihtiyaçları giderme, vatandaşlarımızın mağduriyetinin önlenmesine destek sağlama adına gerekli girişimlerde bulunduk” diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, AFAD iş birliği ile deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta yaşanan ağır hasar sonrasında yaraları sarmak için kısa sürede depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanacağı konteyner kentte hizmetlerini sürdürüyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİ, OLARAK, HER, YERDE, VARIZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı