Ulaşımda kredi veya banka kartı kullananlar dikkat
tekden site sağı sünnet
Haber
16 Mayıs 2022 - Pazartesi 21:18 Bu haber 1955 kez okundu
 
Ulaşımda kredi veya banka kartı kullananlar dikkat
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından ulaşım kartı olmasa dahi temassız özellikli kredi ve banka kartları ile kent içi toplu ulaşımından faydalanabilmeye imkan sağlanmıştı.
GÜNDEM Haberi
Ulaşımda kredi veya banka kartı kullananlar dikkat

Bu uygulamada bir açık ortaya çıktı ve mağduru olabilirsiniz. Yeni uygulamada kredi kartı yada banka kartı kullanan kişi sayısı kentte 70 bini geçti. Ancak bu şekilde toplu taşımadan yararlanan ve ücretini kredi kartı yada banka kartı ile ödeyenler 80 dakika içerisinde yararlanma imkanı sunulan aktarmada kredi kartlarından yada banka kartlarından ikinci bir bilet ücreti çekiliyor. Kartın provizyonuna düşen bu çekim, Ulaşım A.Ş.’nin anlaştığı şirket aracılığı ile akşam kişinin kartına geri iade ediliyor. Ancak bunun takibini yapan oluyor mu merak konusu oldu.

Uygulamadaki bu eksiklik veya hata ise Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında ortaya çıktı. İlgili şirketin müdürü tarafından verilen bilgiye uygulamadan şuan için 70 bin kişi yararlandığını, bu sayının daha da artacağını söylerken 80 dakikalık ücretsiz aktarmada ikinci kez bilet ücreti alındığı ancak akşam provizyonda iken bu ücretin şahsa geri yapıldığına dikkat çekti ancak şaşkınlıkla karşılandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ulaşımda, kredi, veya, banka, kartı, kullananlar, dikkat,
Yorumlar
Haber Yazılımı