ÜLKEMİZDE EKONOMİ, HUKUK VE ADALETTE BÜYÜK SORUNLAR YAŞANIYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
21 Şubat 2022 - Pazartesi 10:49 Bu haber 1111 kez okundu
 
ÜLKEMİZDE EKONOMİ, HUKUK VE ADALETTE BÜYÜK SORUNLAR YAŞANIYOR
DEVA Partisi Kayseri İl Başkanı Metin Özkaya, ülke genelinde yaşana sıkıntılara işaret etti.
SİYASET Haberi
ÜLKEMİZDE EKONOMİ, HUKUK VE ADALETTE BÜYÜK SORUNLAR YAŞANIYOR

 Özkaya, “Ülkemizde son yıllarda temeli yönetim krizinden kaynaklanan,  ekonomi, demokrasi, hukuk, adalet ve özgürlükler alanlarında sorunlar yaşanmaktadır. DEVA Partisi olarak; ülkemizi ekonomik buhrana düşüren, her geçen gün alım gücünü azaltan, 30-40 yıl geriye götüren, halkımızı fakirleştiren sorunların çözümüne ışık olacak eylem planlarımız ile çözüm aramaya ve bunları halkımıza anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

DEVA Partisi GMYK Üyesi ve 9. Bölge Koordinatörü İbrahim Gezer'in katılımı ile İl Başkanlığı basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda açıklama yapan İl Başkanı Metin Özkaya, şunları söyledi;

YÖNETİMDE GENÇ VE KADIN KONTENJANLARINA DİKKAT ETTİK

“DEVA Partisi kurucu yönetim kurulu üyemiz ve bölge koordinatörü Prof. Dr. İbrahim GEZER beyefendi, İl Yönetim Kurulu üyelerim, ilçe başkanlarım, saygıdeğer basın mensupları ve kıymetli misafirler. Hepiniz hoş geldiniz. Malumunuz olduğu üzere, Partimiz 09 Mart 2022 tarihinde kurulmuş olup 2’inci Kuruluş yıl dönümü de yakındır. Geçtiğimiz hafta Yeni İl Yönetim Kurulumuzu belirleyip genel merkezimizin de onayını alarak Kayseri Valiliği İl Sivil Toplum Müdürlüğü’ne listelerimizi teslim etmiş bulunmaktayız. Şunu ifade etmeliyim ki, yeni yönetim kurulumuzu oluştururken, başta liyakat, ehliyet sahibi ve toplumda karşılığı olan, farklı sektörlerde çalışan, dürüst, sevilen, sayılan kişiler olmasına dikkat ettik. Ayrıca Türkiye de, siyasi arena da  bir ilk olan  yönetim kademelerinde 20 genç ve 35 kadın kotalarını gözetmeye özen gösterdik. İl Yönetimiz 40 asil ve 20 de yedek olmak üzere 60 kişiden oluşmaktadır. Yeni yönetim kurulumuz ile de ilk toplantımızı 18 Şubat 2022 Cuma akşamı gerçekleştirerek İl Başkanlar Kurulumumuzu da belirledik. Bu vesileyle yeni İl Yönetim Kurulumuzun, partimize, Kayserimize ve ülkemiz siyasetine hayırlı olmasını diliyorum.

BABACAN KAYSERİ’DEN MEMNUN AYRILDI

 İl Başkanlığı görevinin Sn. Genel Başkanımız tarafından şahsıma tevdi edildiği dördüncü ayın sonunda partimiz adına pek çok yol kat ettik. Görevi devraldığım süre zarfında yapmış olduğumuz faaliyetleri sizlerle paylaşmak istiyorum ama öncesinde Sn. Genel Başkanımız Ali Babacanın 20 Ocak 2022 tarihinde İlimize yapmış olduğu ziyaret ile ilgili sizlerle paylaşım yapmakta biraz fayda görüyorum. Hatırlayacağınız üzere Günübirlik söz konusu ziyarette siz basın mensupları, ilimizin birçok STK temsilcileri ve iş insanları ile tanışma ve istişare toplantıları yapmış idik. Sn. Ali BABACAN, Kayseri’ye ayrı bir önem verdiğini hep ifade etmektedir. Şunu da ifade etmeliyim ki, Genel başkanımız kayseri halkımızın, sanayicimizin, iş insanlarımızın ve başta siz kıymetli basın mensuplarımızın yoğun katılımından ve teveccühlerinden çok memnun olarak ayrılmışlardır. Genel başkanımızın Kayseri’mizi ziyareti sonrasında partimize olan ilginin daha da çok arttığını net olarak gözlemlemekteyiz. Bunun teyidi de, her geçen gün partimize olan ilgi güven bizimle çalışma isteği, her türlü baskıya rağmen artıyor olmasıdır. Diğer bir somut başarı da, yeni il yönetimi olarak merkez ilçe teşkilatlarımızın üye kayıtlarına başlaması ile beraber üye sayılarımızın her geçen gün artarak, sisteme girilecek üye sayımızın üç bine yaklaşacak olmasıdır.

ARZU ETTİĞİMİZ SEVİYEDE OLMASAK DA…

Biz DEVA partisi Kayseri yeni İl Yönetimi olarak;  geçmişte yaşanan birtakım yönetim zafiyetleri nedeni ile Kayseri’de her ne kadar arzu ettiğimiz  seviyede olmasak ve henüz ilk kongremizi yapamamış olsak da Kayser’ide yakaladığımız ivme her geçen gün motivasyonumuzu artırıyor. Bu arada belirtmekte fayda görüyorum, ilçe başkanı atanmayan ilçelerimizle ilgili teşkilatlanma faaliyetlerine hız vermiş bulunmaktayız. DEVA Partisi olarak Kayseri’de halkımızın yanında olmaya, sorunlarını dinlemeye devam ediyor, partimizin farklı sektörlere yönelik eylem planları ile ortaya koyduğu çözüm önerileri konusunda halkımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek konusunda etkinliklerimizi her geçen gün arttırıyoruz. Bundan sonraki süreçte de siz kıymetli basın mensupları ile daha fazla bir araya gelerek il ve ilçelerdeki çalışmalarla ilgili daha çok paylaşımlarda bulunuyor olacağız.

HALKIMIZI FAKİRLEŞTİREN SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Ülkemizde son yıllarda temeli yönetim krizinden kaynaklanan,  ekonomi, demokrasi, hukuk, adalet ve özgürlükler alanlarında sorunlar yaşanmaktadır. DEVA Partisi olarak; ülkemizi ekonomik buhrana düşüren, her geçen gün alım gücünü azaltan, 30-40 yıl geriye götüren, halkımızı fakirleştiren sorunların çözümüne ışık olacak eylem planlarımız ile çözüm aramaya ve bunları halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Son olarak şunu ifade etmek isterim ki; DEVA Partisi Kayseri Yeni İl Yönetimi ve İlçe  teşkilatları olarak, hemşehrilerimizin   zamanı gelince işi ehline teslim etme ferasetine sahip olduğu motivasyonu ve Kayserimize DEVA olma hedefimize odaklı olarak  çalışmalarımıza hız vermiş bulunmaktayız.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÜLKEMİZDE, EKONOMİ,, HUKUK, VE, ADALETTE, BÜYÜK, SORUNLAR, YAŞANIYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı