VATANDAŞTAN AYNI FERYAT: GEÇİNEMİYORUZ
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Ocak 2022 - Perşembe 22:58 Bu haber 3135 kez okundu
 
VATANDAŞTAN AYNI FERYAT: GEÇİNEMİYORUZ
CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, çarşı pazarda vatandaşın yaşadıkları ağır ekonomik sıkıntıdan dolayı dert yandığını belirterek, “İnsanlarımızın ortak söylemi ve çağrısına şahit olduk. Vatandaşlarımız ‘Geçinemiyoruz’ diyor” dedi.
SİYASET Haberi
VATANDAŞTAN AYNI FERYAT: GEÇİNEMİYORUZ

Semt pazarlarında vatandaş ve pazarcı esnafı ile bir araya gelerek dertlerini dinleyen CHP İl Başkanı Ümit Özer ve il yönetimi, çarşı pazardan yükselen ortak sesi gündeme taşıdı. Özer, şu ifadeleri paylaştı;

“Milletin sesi olmaya devam ediyoruz. İl yöneticilerimizle pazarlarda vatandaşlarımızı dinledik. Esnafımızı dinledik. Her geçen gün alım gücü düşüyor. Tablo düşündürücü. Enflasyon altında vatandaş eziliyor. Artık kiloyla değil, taneyle yapılıyor alış veriş.İnsanları bu hale getirenler ise hala çıkıp, "Altın çağı yaşıyoruz!" diyor. Evet, saraydan bakanlar ve sadece saraya bakanlar halkın gerçeklerini göremez. Geliyor gelmekte olan. Çarşıda, pazarda hep aynı feryat yükseliyor: Geçinemiyoruz! Evet, Vatandaş geçinemiyor. Her yerde dert var, her yerde asık suratlar var! İnsanların artık huzura, sevgiye, hoşgörüye, gülmeye ihtiyacı var. Saray ise duymuyor, görmüyor! Çünkü işine gelmiyor. Umutsuzluk yok. ” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: VATANDAŞTAN, AYNI, FERYAT:, GEÇİNEMİYORUZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı