YÜCEL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
tekden site sağı sünnet
Haber
12 Mart 2022 - Cumartesi 21:53 Bu haber 5666 kez okundu
 
YÜCEL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
İYİ Partili Kazım Yücel ailesinin mutlu günü. Yücel ailesinin oğlu Mustafa Yücel, hayatını Sena Gömeçlioğlu ile birleştirdi. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıydı.
YAŞAM Haberi
YÜCEL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel’in oğlu Mustafa Yücel Sena Göçmenoğlu il dünya evine girdi. Flamingo düğün salonunda gerçekleştirilen ve düğün ve nikah merasimine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta katıldı ve genç çiftin nikahlarını kıydı. Düğüne farklı siyasi partilerin milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları, iş dünyasından birçok isim, sivil toplum kuruluş temsilcilerini yanı sıra çok sayıda davetli ve Yücel ailesinin akrabası katıldı.

Çiftin nikaplarını kıyan Başkan Büyükkılıç, “İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Kazım Yücel’in kıymetli oğlu Mustafa Yücel ve Sena hanımın nikah akidlerini gerçekleştirdik. Gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diler, Gömeçlioğlu ve Yücel ailelerini de tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜCEL, AİLESİNİN, MUTLU, GÜNÜ,
Yorumlar
Haber Yazılımı