Ersan TEMİZEL KADİR HAS’TA İSTİFA; ÜLKER STADYUMU’NDA ALKIŞ…
tekden site sağı sünnet
Yazı Detayı
08 Kasım 2021 - Pazartesi 13:26 Bu yazı 15 kez okundu
 
KADİR HAS’TA İSTİFA; ÜLKER STADYUMU’NDA ALKIŞ…
Ersan TEMİZEL
erstemizel38@gmail.com
 
 

Kayserispor’un Fenerbahçe karşısında aldığı skor, oynadığı futbol spor kamuoyunda geniş yankı buldu.

Kayserispor cephesi İstanbul’dan 3 puanla dönemediği için üzülüyor. Yani maç kaybettik, puan alamadık diye değil, beraberliğinde ötesinde kazanamadık diyerek üzgün dönüyor.

Kayserispor’un rakip karşısında ortaya koyduğu futbol, mücadele spor yorumcuları tarafından da takdir topladı.

Fenerbahçe takımının oynadığı futbol her ne kadar Kayserispor’a göre daha iyi olsa da sarı-kırmızılıların rakip karşısında sergilediği futbol, bulduğu goller, kaçırdığı pozisyonlar da dikkatten kaçıyor.

Uzatmanın da uzatma dakikalarında Fenerbahçe takımının bulduğu penaltı can suyu gibi geldi. Mağlup olmaktan kurtulan Fenerbahçe, Kayserispor karşısında beraberlik aldığına sevindi. Hem de Ülker Stadyumunda. İlginç.

Penaltı pozisyonu ve penaltının verildiği dakika ile ilgili yapılan sorgulama ve tepkide de gerek Fenerbahçeli spor yorumcuları gerekse diğer birçok spor otoritesi tarafından desteklendi, Kayserispor’un haklılığına işaret edildi.

Sonuç olarak elimizden kaçırdığımız bir Fenerbahçe, alamadığımız 3 puan yada gasp edilen iki puanımız var.

Esasında Kayserispor’un geçen sezonlarındaki durumunu değerlendirirsek, şunu görmemiz gerekiyor. Kayserispor istenilen düzeyde olmasa da iyi futbol oynuyor. Dişli rakiplerine yeşil sahada adeta ot söktürüyor.

O nedenle birkaç gelişme üzerine eleştiriler yapmak yerine beklemekte yarar var. O kadar teknik adam değiştirdik ve çokta hoş olmayan durumumuz ortaya çıktı.

Şimdi iyi oynayan ve bunu beğenmediğimiz, daha iyisi olabilir diye eleştirdiğimiz Kayserispor var. Hikmet Karaman hocayı da bu anlamda eleştiriyoruz. İstifasını istiyoruz. Acele etmemekte yarar var. Ekonomik sıkıntıların en üst seviyede olduğu, bütün kulüplerin büyük sorunlar içinde olduğu bu dönemde takımımız iyi oyun ortaya koyuyor, maç kazanabiliyorsa sevinmeliyiz.

Sonuç olarak bir önceki hafta Kadir Has Stadyumunda Hikmet Karaman için istifa çağrısı yapılırken, futbolculara tepki gösteren taraftarı görürken, İstanbul’da, Ülker Stadyumu'nda Kayserispor’u alkışlayan bir Fenerbahçe taraftar topluluğu gördük.

Tepki olabilir. Zaman zaman kızgınlıklar olabilir. Ancak günün şartlarına bakarak hareket etmek zorundayız. Kimsenin şevkini kırmayalım. Bu takım çok iş yapacak gibi…

 
Etiketler: KADİR, HAS’TA, İSTİFA;, ÜLKER, STADYUMU’NDA, ALKIŞ…,
Yorumlar
Haber Yazılımı