Alerji Mevsiminde Deterjan Seçimine Dikkat

Mevsim geçişleri “alerji mevsimi” olarak da adlandırılır. Özellikle ilkbahar ve sonbahar mevsimleri, artan polenler, hava kirliliği ve diğer çevresel alerjenlerle hassas kişiler için zorlayıcı bir dönem olabiliyor. Bu dönemde ciltte kaşıntı, kızarıklık, gözlerde sulanma ve nefes darlığı gibi alerjik reaksiyonlar sıkça görülüyor.

Alerjiye yatkın olan kişiler, sadece çevresel faktörlerden değil, günlük hayatta kullandıkları ürünlerden de etkilenebiliyorlar. Çamaşır deterjanları, bu ürünler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Doğal İçerik ile Güvenli Kullanım

Klasik toz çamaşır deterjanları, çamaşırlar üzerinde kalıntı bırakarak çocuklar ve hassas ciltli kişilerde cilt sorunlarına yol açabiliyor. Doğa ve insan dostu Life by Fakir Bitkisel Toz Çamaşır Deterjanı, parfümsüz, doğal içeriği ile kolayca durulanıyor ve çamaşırların üzerinde kalıntı bırakmıyor. Life by Fakir Ekolojik Toz Çamaşır Deterjanı dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır.

Life by Fakir Bitkisel Toz Çamaşır Deterjanı, “doğal içerikli deterjanlar iyi temizlemez” algısını da yerle bir ederek, güçlü formülü ile çamaşırları derinlemesine temizliyor. Ürün, renkli ve beyaz çamaşırlarda güvenle kullanılabiliyor.

Life by Fakir Bitkisel Toz Çamaşır Deterjanı, kolayca durulanıp çamaşırlarda kalıntı bırakmadığı için defalarca durulama yapmaya gerek bırakmaz. Böylece hem su israfının hem de fazla gelecek su ve elektrik faturalarının önüne geçer. Ayrıca 1.5 kg’lık ambalajı ile 30 yıkama imkanı verdiği için de emsallerine göre daha avantajlıdır.

Bebekler İçin Hipoalerjenik Alternatif

Alerji mevsimi, çevresel alerjenlerin artışıyla birlikte bebeklerin cilt sağlığı ve genel iyilik hali üzerinde de etki yaratabiliyor. Polenler, tozlar ve diğer alerjenler bebeklerde solunum sorunlarına ve cilt tahrişlerine yol açabiliyor. Bu dönemde kullanılan temizlik ürünleri de alerjik reaksiyonları tetikleyebildiği için son derece seçici davranmak gerekiyor.

Standart deterjanlar içerisinde bulunan bazı kimyasallar bebeklerde cilt tahrişine ve alerjik reaksiyonlara neden olabiliyor. Bu nedenle, bebeklerin cilt sağlığını korumak için özel olarak tasarlanmış hipoalerjenik deterjanlar kullanmak son derece önemli.

Ekolojik ve vegan temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir’in Baby serisi ürünleri, doğal ve hipoalerjenik içeriğiyle annelere güven verirken, sağladığı etkili temizlik ile bebeklerin yaşam kalitesini yükseltiyor. Life by Fakir Baby serisinde sıvı çamaşır deterjanı, konsantre çamaşır yumuşatıcısı ve doğal granül sabun yer alıyor. Yine ürünlerin bebekler ve hassas cilde sahip olanlar için uygunluğu hipoalerjenik ve dermatolojik testlerle kanıtlanmıştır.

Life by Fakir Baby seri ürünleri, bebekler ve hassas cildi olan yetişkinler için gönül rahatlığı ile kullanılabilirken, bitkisel bazlı içeriği ile doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor. Ürünler, insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi zararlı kimyasallar ve hiçbir hayvansal kaynaklı madde içermiyor. Ayrıca bitkisel içeriği ile doğada kolay çözünüyor ve geri dönüştürülebilir ambalaj ile satışa sunuluyor.