Arıkan: O paralar tüyü bitmemiş yetimin hakkıdır

Ekonomide gelinen nokta ve vatandaşın ekonomik krizle boğuştuğuna dikkat çeken Saadet Partili Mahmut Arıkan, iktidarı uyardığı açıklamada şu bilgileri verdi;

 

VERGİLER GARİBANDAN ALINIYOR

 

Yıllardır yoksulu daha yoksul, zengini daha zengin yapacak projeleri hayata geçiren iktidarın vergi politikası da ne acıdır ki aynı anlayışla uygulanmaktadır. Onlarca milyar TL kazanan şirketlerden alınmayan vergiler asgari ücretliden, memurdan ve eve ekmek götürme derdinde olan insanlarımızdan alınmaktadır.

 

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI

 

Her fırsatta vergiyi tabana yayacağını söyleyen ekonomi bakanına sormak istiyorum; siz şirketlere mi yoksa aziz milletimizin çıkarına mı hizmet ediyorsunuz? Sildiğiniz 660 milyar TL'lik vergi, yarını görme umudunu yitirmiş insanımızın hakkıdır. Faiz lobilerine ve rant odaklarına aktardığınız paralar insanımızın alınteri, tüyü bitmemiş yetimlerin rızkıdır.

 

NE FAİZ NE ENFLASYON DÜŞER

 

Bu düzende ne enflasyon düzelecek ne de faiz düşecektir. Çünkü amaç yaşanabilir bir Türkiye değil, belli odakların insanımızın emeğini daha çok sömürmesidir.

 

Bu gidişata son verecek olan elli yıllık tecrübeye sahip Milli Görüş anlayışıdır. Üretimi, teknolojiyi, alinterini ve insanımızı önceleyerek adil bir bölüşümü mümkün kılacağız. Necmettin Erbakan Hocamızın ülkemize yaptığı hizmetler, bu topraklarda tekrar hayata geçecektir.