ASİSTLER MENSAH’TAN GOLLER THİAM’DAN

Kayserispor’da ilk 8 haftalık süreçte en çok gol atan isim Mame Thiam olurken, en çok gol asistlerini yapan isim de Bernard Mensah oldu. 

Kayserispor’un Beşiktaş’a kiralık olarak gönderdiği ve sezon başında tekrar takım kadrosuna dahil ettiği 26 yaşındaki Ganalı futbolcusu Bernard Mensah, ilk 8 haftada forma giydiği 5 maçtaki performansı takdir topluyor. Oyuncu ortaya koyduğu ikili mücadeleyi hem gollerle hem de gol asistleriyle süsledi. Mensah, oynadığı 5 maçta 2 gol attı. 3 golünde pasını veren Mensah, şu ana kadar sarı ve kırmızı kart görmedi. Orta saha ve sağ kanat oyuncusu Mensah, sakatlığı nedeniyle son maçta forma giyemedi. Teknik heyet oyuncunun biran önce yeşil sahalara dönmesini bekliyor.

Kayserispor’un sezon başında transfer ettiği Senegalli futbolcu Mame Thiam ilk 8 haftada 6 maçta forma giydi. Oyuncunun ortaya koyduğu performans gözlerden kaçmazken, teknik heyetin takıma geç transfer edilmesine rağmen hazır olduğu için maçlarda daha çok şans verdiği isimlerden birisi oldu.

Thiam, yeşil sahadaki ikili mücadelede özellikle rakip takım defansını zorlarken şuana kadar 3 gol atma başarısı gösterdi. Bir golünde pasını veren oyuncu, bir kez sarı kart gördü. 29 yaşındaki futbolcunun Mensah ile birlikte oynadıkları maçlarda rakip takım oyuncuları çok zorluyor olması, sürekli rakip sahada takımları adına faul kazanmaları dikkat çekiyor.

Kayserispor’un golcü diğer ismi ise Emrah Başsan, ikili mücadelelerde verdiği başarılarıyla dikkat çekerken, takımı için şuana kadar 2 gol attı. Attamah ve Cardoso ise birer gol attı.