ATAŞ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İl Başkanı Sebati Ataman, İlçe Başkanları, parti yöneticileri ve beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte Kayseri’yi adım adı geziyor, vatandaşları ziyaret ediyor.

İlçelerin yanı sıra mahalle ziyaretleri ile de vatandaşlarla bir arayan gelen İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş ve partililer sıkıntıları dinliyor, çözüm önerilerini anlatıyor.

Sanayiden Doğu terminaline, halk otobüsü esnafından Kazancılar’a kadar farklı bölgelere ziyaretler gerçekleştiren Ataş, vatandaşların birçok sıkıntı ile karşı karşıya bırakıldığını dile getirdi. “Nereye gitsek vatandaşımız dertli” diyen Milletvekili Ataş, “Çiftçi, emekli, işçi, esnaf, sanayici fark etmiyor, kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Millet artık AKP’den bıkmış durumda. Çünkü AKP dertleri bitirmiyor, sorunlara çözüm getirmiyor, aksine her gün ülkeyi yeni sorunlarla karşı karşıya bırakıyor” dedi.

Vatandaşların mülteciler sorunu yüzünden AKP’ye büyük tepki gösterdiğini kaydeden Milletvekili Dursun Ataş, “Suriyeliler derken şimdi AKP, Afgan göçü ile de ülkeyi ateşe atıyor. Ülkenin geleceğine dinamit koyuyor. Çocuklarımızın geleceğini tehlikeye atıyor.  Bunun yanında bizim vatandaşımız yoksullukla, işsizlikle boğuşurken ülkenin kaynakları Suriyeliye, Afgana gidiyor. Yetmiyor AKP iktidarı Somali’ye 30 Milyon dolar hibe ediyor. İtibardan tasarruf olmaz diyen, lüks, şatafat, ballı maaş ve saray düşkünü AKP, vatandaşı yokluğa hapsediyor. Kendilerine gelince, Suriyeliye, Afgana gelince muslukları sonuna kadar açanlar, iş vatandaşa gelince porsiyon küçültüyor, ‘tasarruf yapın’ diyor.  AKP’ye artık dur demenin zamanı gelmiştir. Çünkü bu tek adam iktidarı freni patlamış kamyon gibi ilerliyor ve çarptığı her yerde büyük hasarlara yol açıyor. Bu gidişe vatandaşta artık dur demek istiyor ve sandığı bekliyor” şeklinde konuştu.