Başkan İlmek, Kayserilileri Üzüm Festivali'ne davet etti

Başkan Mustafa İlmek, İncesu Marina’da basın toplantısı düzenleyerek 16-17 Eylül’de İncesu Belediyesi tarafından yapılacak olan Üzüm Festivali hakkında bilgiler verdi. Başkan İlmek, Kayserilileri festivale davet ederek, şu bilgileri verdi;

“İlçemizin en önemli gündemi 16- 17 Eylül’de gerçekleştireceğimiz üzüm festivalimizdir. 16 Eylül itibariyle festivalimizin açılışı var, çeşitli etkinliklerle beraber pekmez kaynatma seremonisi ve üzümün türevleri olan koflarımız, kedi bacağı denilen ürünlerimizin seremonisi olacak. Akşamında Kıraç konserimiz, cumartesi akşamı da Zara konseriyle festivalimizi nihayete erdireceğiz. Bütün hemşerilerimizi festivalimize davet ediyoruz. İki yıldır festivalimizi gerçekleştiremedik, sebebi malum. Hem İncesu hem de Kayseri açısından biraz daha level atlayalım istedik daha nitelikli bir festival yapalım gayretiyle planlamamızı yaptık. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkarmasın festivalimizi layıkıyla bitirme gayretindeyiz. Büyün hemşerilerimizi festivalimize davet ediyoruz.”

Belediye çalışmaları ile ilgili de bilgiler aktaran Başkan İlmek, göreve geldikleri günden itibaren ihtiyaç sahibi öğrencilerin ulaşım sorununu çözdüklerini aktararak, “Üç  yılı aşkın bir süredir belediye başkanlığımız söz konusu. Biz sosyal alanda çalışmalar üretmeye çalıştık. Belediyenin esas görevi yol ve parkedir bunları biliyoruz ve anlatmanın da bir manası olmadığını düşünüyoruz. İlk geldiğim zamanlarda ihtiyaç sahibi öğrencilerin taşınmasıyla alakalı Süksün ve Kızılören mahallelerinden bir problem vardı. Biz bu öğrencileri taşımaya devam ediyoruz ilk başladığımızda bu konuya ilişkin çok soruşturma yedim. Israr ettim halada ısrar ediyorum ihtiyaç sahibi öğrencileri taşımaya devam edeceğiz” dedi.