HİKMET KARAMAN: HENÜZ BİR ŞEY BİTMEDİ

Fenerbahçe galibiyeti ve gelen tur ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hikmet Karaman, şunları söyledi;

“İlk 45 dakikada son paslarda dikkatli olsaydık iyi pozisyonlar vardı. Kaptığımız topları çabuk yön değiştirseydik pas yapsaydık atağı sonuçlandıracaktık. Kaptırdığımız her topta kademeye girdik. Ama istediğimiz olmadı. Maçla ilgili değerlendirmeler vardı. Şimdi pozisyonlarınız olsa tamam. Ne vardı da ne oldu. Olmadı.

İlk yarı bir hata oldu. İkinci yarıya 10 kişi başladık. Abdulkadir kasıklarında ağrı olunca onu da çıkarmak zorunda kaldık. Rakip bir kişi fazla ve bizim yapacağımız şey kapacağımız topla ani atakla gol arayacaktık. Eksiklerimiz vardı. Buna rağmen bir plana bağlı oyun oynandı ve başarılı olundu.

Biz burada 2-0 galip iken 4-0 yapabileceğimiz bir lig maçı vardı. Fenerbahçe ile. Biz Fenerbahçe’ye bu maçtan sonra bir şey demedik. 2-2 bitti. Penaltı pozisyonunda penaltıyı VAR’dan yedik. Ramazan büyük tepki almıştı.

Bu maç öncesinde idmanlarda frikikçilerin başında Ramazan’da vardı.  Şanslıyız. Ramazan vurdu rakibe çarptı ve golü bulduk. Şans hazırlık yaptıysanız ona güler. Bizde şehrimize tur armağanı verdik. 90 dakika ve oyunumuz eleştirilecek. Eksiklerimiz var. Ama biz çıktık eksiklere rağmen savaştık. Turu geçtik mutluyuz. Ama hiçbir şey bitmedi. Bu maç gitti. Bitti artık. Biz puanlar almalıyız. Almak zorundayız.

Ramazan konusuna gelince. Sporseverlere, kendi taraftarıma, herkesin sabırlı olması lazım. Oyuncu değişikliğinde Ramazan’ı orta sahanın sağına kaydırdık. Kırmızı kart görmesek ve bu şekilde olsa eleştirilere neden oluruz. Fenerbahçe maçında 2-2 berabere kaldığımızda Ramazan çok iyi maç oynadı. Ramazan Antalya maçında iki eksiğimize rağmen maça büyük katkı sağlamıştı. Ramazan iyi futbolcu. Onur’un yerine oyuna dahil ettim. Ramazan asla bırakmadı ve çalıştı. Bugünde gol attı. Taraftarımızın sevgilisi oldu.”