KADIN KOOPERATİFİ FUARI AÇILIYOR

Vali Gökmen Çiçek öncülüğünde bütün ilçelerde faaliyete geçen Kadın Kooperatifleri ürettikleri ürünlerle ilçelerin ekonomilerine ve burada çalışan kadınların aileleri için önemli gelir kapısı oldu. Kadın kooperatiflerinin ürettikleri ürünlerin sergilenerek satışa sunulması, tanıtımının yapılması için düşünülen Kadın Kooperatifi Fuarı ise 16 Haziran tarihinde kapılarını vatandaşlara açacak.

Vali Gökmen Çiçek başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ve vali yardımcıları ile valilik toplantı salonunda "Kadın Kooperatifleri Fuar Toplantısı" yapıldı. Toplantı ile ilgili paylaşım yapan Başkan Büyükkılıç, “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek başkanlığında gerçekleşen Kadın Kooperatifleri Fuarı Lansman Toplantısı’na katıldık” dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise, “16-25 Haziran tarihleri arasında Kayseri Kadın Kooperatifleri tarafından Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde düzenlenecek olan Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarı için Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'in başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenledik. Üreten tüm kadınlarımızın kendi el emekleriyle yaptıkları ürünleri görmek ve onlara destek olmak için tüm vatandaşlarımızı 16 Haziran Cuma günü saat 14.00’de Kadın Kooperatifleri Fuarı'na bekliyoruz” ifadelerini kullandı.