Kayserispor 4 yıl öncesinde daha kötü durumda

Kayserispor ligde geride kalan 8 haftalık süreçte oynadığı 7 maçta 4 puan toplayabildi ve galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılı ekip 2020-2021 sezonunda da benzer sorun yaşamış ve ligdeki kötü başlangıç nedeniyle 5 puan toplayabilmişti.

 

Kayserispor ligde istedği başarıyı gösteremiyor. Geride kalan 8 hafalık süreçte ise galibiyet alamadı. Adeta galibiyete hasret kalan sarı-kırmızılı takım,. Oynadığı maçlarda rakip karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamaması dikkat çekti. Şuana kadar oynadığı 7 maçta galibiyeti hiç yok. 4 beraberliği ve 3 mağlubiyeti bulunan Kayserispor, kalesinde 13 gol gördü 6 gol atabildi. 4 puan topladı ve ligde 17. Sırada yer alıyor.

 

Kayserispor, bu sezon 2020-2021 yılı Süper Lig sezonunda yaşadığı benzer bir başarısızlık süreci içerisinde olması dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı takım, o sezonda oynadığı 7 maçta 1 galibiyet aldı. 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonrası 5 puanla 8 haftalık sürecin sonunda ligde son sırada yer almıştı.

 

Kayserispor en kötü sezon başlangıcını yaşadığı bu yıl çıkış yolu arıyor olması ve yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu ile başarı yakalayacağı beklentisi büyük. Ancak takımın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların ve şanssızlıkların yeşil sahaya yansıyor olması önümüzdeki haftalarda alınamayacak galibiyet yada puanlar nedeniyle daha da sıkıntılı günler içinde olması gibi tehlikeli bir süreç var.