Kayserispor Başkanı: Bir yiğit çıkması umuduyla herkese teşekkür ederim

Divan başkanlığına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın getirildiği olağanüstü genel kurul konuşma yapan Çamlı, “Kayserispor için yönetimle ve şehrimizin ileri gelenleriyle elimizden geleni yaptık. İyi bir yere getirdik. Kayserispor’un bütün gelirleri ipotekli. Alacaklılara gidiyor. Bende para bitti. Daha da önemlisi ciddi sağlık sorunlarım var. Sağlık sorunlarım nedeniyle görevimi tatamlıyorum” diyerek görevini bıraktığını açıkladı.

 

Daha sonra kürsüye gelen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Kimse Kayserispor düşecek diye beklemesin. Arabamızı evimizi satarız Kayserispor’u düşürmeyiz.

 

Berna başkana sesleniyorum. Memduh Büyükkılıç ağabeyimiz burada. Berna başkan diyor ki; Beni Memduh başkan, başkan yaptı diyor. Siz onu başkan yaptıysanız Berna başkanı davet edelim. Bizde olalım.

 

ALLAH BİNBİR TÜRLÜ BELASINI VERSİN…

 

Doğru şekilde yönetelim ve kapatalım. Öyle olmuş böyle olmuş falana filana girmeyelim. Burada herkesin hizmeti vardı. O da diyor ki; bende geldiğimde kulüp takım zorda idi. Yaptım diyor. Geriye doğru gitmek doğru değil. Kim zarar verdiyse Allah bin bir türlü belasını versin” dedi.

ERSOY ‘LİSTE VERECEĞİZ’ DEDİ ÇAMLI BAŞKAN OLDU

 

Daha sonra yönetim için aday listesi divana verildi ve okundu. Ali Çamlı başkanlığındaki yeni liste oy birliği ile olağanüstü genel kurulda seçildi.

 

TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

 

Ali Çamlı, genel kurul sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kayserispor’u yalnız bırakmama adına sayın Milletvekili, kardeşim Baki Ersoy ve Memduh başkanım ile diğer dostlarıma, büyüklerim listede bizi bu gemiyi yürütme noktasında bu işi yapma ve sabretmemi istiyor. Onları kırmama adına Kayseri ve Kayserispor’un sıkıntıya düşmemesi adına burada görev yapacak bir yiğit çıkması umuduyla herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.