Kayserispor’da 7 haftalık karne çok kötü

Kayserispor Süper Lig’in 2024-2025 sezonunun ilk 7 haftalık diliminde aldığı sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Sarı-kırmızılı takım geçen sezon ilk 7 haftada 10 puan toplayarak ligin 9. Sırada yer almıştı. Bu sezon ise 7 haftalık dilimde, bir hafta bay geçti ve oynadığı 6 maçta hiç galibiyet alamayarak 3 puan topladı ve ligin 17. Sırasında yer alıyor.

 

Kayserispor bu sezon lige istediği futbolu ortaya koymasına rağmen bunu skora yansıtma beceresi gösteremedi. Kritik maçlarda başarılı futbol ortaya koyan ve galibiyet alabileceği adımları da atan Kayserispor, 90 dakikalık oyunun genel bölümünde ya skoru koruyamadı yada yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

 

Kayserispor ligde sezonun ilk 7 haftalık diliminde 6 maç oynadı. Sarı-kırmızılılar 6 maçta 3 beraberlik 3 mağlubiyet aldı ve galibiyete hasret. 3 puan toplayan sarı-kırmızılı takım 5 gol attı ve kalesinde 12 gol gördü. Beşiktaş ile oynanan maçta ise yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve rakip takım bulduğu pozisyonları iyi değerlendirdi ve sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

 

Kayserispor geçen sezon ligin ilk 7 haftalık diliminde 7 maç oynadı. 2 galibiyet 4 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-kırmızılı takım 10 puan topladı. 7 gol attı kalesinde 2 gol gördü.