MHP’li Baki Ersoy herkese teşekkür etti

31 Mart Yerel Seçimler sonucunda CHP’nin adayı Deniz Yağan Pınarbaşı Belediye Başkanlığını kazanmış, MHP’nin itirazı sonrasında ise Yüksek Seçim Kurulu seçimin yenilenmesi kararını almıştı. Dün Pınarbaşı halkı bu karar sonrasında yeniden sandık başına gitti ve seçimleri CHP’nin adayı Deniz Yağan kazandı.

 

Seçim sonuçlarının ardından MHP’li Baki Ersoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“2  Haziran  2024 tarihinde yenilenmesine karar verilen Pınarbaşı  yerel seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre tamamlamış bulunmaktayız. 

 

Her biriniz demokratik haklarınızı kullanmak üzere bugün sandık başına gittiniz.  Oy kullanmak , demokratik bir hak olmanın yanında, şehrimizin ve ilçemizin geleceğini şekillendirme gücümüzü ortaya koymaktır.  Bu özel süreçte sizlerin desteği,  katılımı her birimiz için büyük anlam ifade etmektedir. Öncelikle kıymetli katılımlarınız için teşekkür ediyor, demokratik hakkını Milliyetçi Hareket Partisi’nden ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayımızdan yana kullanmış ya da kullanmamış tüm hemşehrilerime ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

 

Bizler yoğun geçen saha çalışma sürecinde sizlerle gönül gönüle olmanın, yürek köprülerimizi sağlaştırmış olmanın mutluluğunu yaşarken,  resmi olmayan sonuçlara göre çok az bir oy farkı ile seçimi kaybetmenin de üzüntüsü içerisindeyiz. 

 

Girdiğimiz her eşikte, oturduğumuz her minderde bizi evlâdı gibi bağrına basan analarımız, yediğimiz ekmeğin, tuzun hakkını ömürlük hatır sayan babalarımız ve aynı sofraya diz kırdığımız tüm kardeşlerimiz, ez cümle haneleriyle birlikte gönüllerine misafir eden  kadınıyla, erkeğiyle tüm Pınarbaşılı hemşehrilerimiz dün olduğu gibi, bugün de ve yarınlarda da başımızın tacıdır. 

 

Çalışmalarımız Sevdamız Kayseri’mizin tüm ilçelerinde olduğu gibi Pınarbaşı’mızda da artarak devam edecektir.  Seferimiz her daim şehrimize ve sevdalısı olduğumuz aziz hemşehrilerimize hizmet etmek içindir.  Zaferimiz ise her şeyden önce gönüllerinizde olmaktır. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi yeniden saygı ve sevgilerimle selamlıyor,  bu yoğun süreçte destek ve dualarınızdan dolayı her birinize yeniden ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”