MHP’Lİ ÖZDEMİR: ÖRNEK BİR HİZMET

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Diyanet Vakıf Sen Kayseri Şubesi hizmet binası ile misafirhanesi Hunat mahallesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türkiye kamu Sen’e bağlı sendika başkanları, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış programında konuşan Türk Diyanet Vakıf Sen Kayseri Şubesi Başkanı Mustafa Salim Nursaçan, “Açılışımıza katılımlarından dolayı bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Burada hizmete açtığımız binamız 6 katlıdır. En üst kat toplantı salonudur. 3 katımızda misafirhaneler ve sınıflar vardır. Burada öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza yönelik eğitim hizmetleri verilmesi amaçlanıyor. Biz bu hizmeti hayata geçirirken sendikacılığı rekabet olarak görmedik. Gönül, dostluk ve kardeşlik kazanmak için bu hizmetleri yapıyoruz” dedi.

Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Kayseri’de açılışı yapılan hizmet binasının hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “Bu hizmetin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler sendikacılığı ayrıştırma, kavga eden, didişen değil gönülleri bir tutmak için yapıyoruz. Buradaki hizmetimizde bunun en iyi göstergesidir” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, din hizmetlerinin önemine işaret ederek, “İnsanoğlunun dünyaya gelişinde iki gaye vardır. Biri kul olmanın bilinci ile hareket eder. Bir yandan da dünyanın imarı ile meşgul olur. Kimse dünyada kalıcı değildir ve bu bilince hareket eder. Bu dünyada misafirdir ve hepimiz Rabbimize geri döneceğiz. Burada açılışını yaptığımız hizmet binasına baktığımız da ise önemli bir hizmetin yerine getirildiğini görüyoruz. Bir yandan din adamlarının yada ihtiyacı olanların konaklayabileceği tesis. Bir yanda eğitim verilecek olması. Böylesi önemli bir hizmeti hayata geçirenlere teşekkür ediyorum. Örnek bir hizmet olduğunu söylemeden de geçemeyeceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile Türk Diyanet Vakıf Sen Kayseri Şubesi ve Misafirhanesi hizmete açıldı. Özdemir, açılış sonrasında hizmet binasını gezerek bilgiler aldı. Bu arada açılışa katılan kadınlarla sohbet etti çocuklara da yakın ilgi gösterdi.