Sinan Kaloğlu kariyerindeki 45 maçta 26 galibiyet 26 mağlubiyet aldı

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Kayseri’ye davet ettiği teknik direktör Sinan Kaloğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Büyük olasılıkla takımın başına geçecek olan teknik adamla yapılan görüşmelerde bazı konular ele alınıyor ve karşılıklı anlaşma sağlanması bekleniyor.

 

Kayserispor’da ligin 7 haftalık diliminde alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Burak Yılmaz görevinden istifa etti. Kulübüh istifayı kabul etmesinin ardından yeni teknik direktör arayışları başladı. Kamuoyunda bazı isimler gündeme geldi ve kulübün bu isimlerle görüşme yaptığı belirtildi.

 

Kayseri Günlük Haber, gündeme geçen Recep Uçar ve Tolunay Kafkas gibi isimlerle Kayserispor Kulübünün herhangi bir görüşme içinde olmadığı gibi teknik direktörlük içinde bu isimleri düşünmediğini yazmıştı. Daha önce takımda görev yapmamış yeni bir isim belirlendiği ve görüşme yapılacağını okuyucularına aktarmıştı.

 

Yaşanan gelişmeler ışığında yeni isim olarak Sinan Kaloğlu gündeme geldi ve teknik adam şehre davet edilerek görüşme yapıldı.

 

KARİYERİNDE 45 MAÇTA 26 GALİBİYET 26 MAĞLUBİYETİ VAR

 

 

Teknik Direktör olarak Gençlerbirliği takımında 45, Altay takımında ise 30 olmak üzere toplamda 75 maça çıktı.

 

Gençlerbirliği takımında 452 gün görev yapan ve bu yaz döneminde görevinden ayrılan Sinan Kaloğlu, 45 maçta takımı 20 galibiyet, 13 beraberlik ve  11 mağlubiyet aldı.

Altay takımında ise 30 maçta, 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet aldı.

 

Kariyerinde toplam 45 maça çıkan Sinan Kaloğlu’nun takımları toplamda 26 galibiyet alırken 26’da mağlubiyet aldı. 23 maç beraberlikle sonuçlandı.

 

SİNAN KALOĞLU KİMDİR?

 

Sinan Kaloğlu 10 Haziran 1981 Tunceli doğumlu. Profesyonel futbolculuk döneminde Beşiktaş takımında ve birçok süper lig ile birinci lig takımlarında forma giyen teknik adam, ilk teknik direktörlük görevine ise Altay takımında başladı.