VALİLİK OLARAK BİZ DE DESTEK VERECEĞİZ

Valilik Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Şemseddin Erkaya, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ayşe Ak ve kurumda görevli 106 İş ve Meslek Danışmanı katıldı. 
   
Vali Gökmen Çiçek, toplantının açılışında yapmış olduğu konuşmada, “İstihdamın sağlanması için, işyeri ziyaretlerini sıklaştırmanız ve işverenlerle sürekli irtibat halinde olmanız gerekmektedir. Ayrıca kurslar düzenlenmesi, istihdam fuarlarının düzenlenmesi gibi çalışmaları yapmanız önemlidir. Yapacağınız faaliyetler için bizlerde desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi

Özellikle istihdama katkı sağlayacak her türlü projeyi destekleyeceklerini ifade eden Vali Çiçek, “Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzün saha çalışması ile birlikte yapacağı tespit neticesinde, iş garantili kursların açılmasına Valilik olarak biz de destek vereceğiz.” diye konuştu.     

Vali Gökmen Çiçek’in konuşmasının ardından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ayşe Ak, İl Müdürlüğü’nün Ocak – Ekim 2023 tarihleri arasındaki dönemde, işe yerleştirme, işsizlik sigortası, işgücü yerleştirme kursları, işyeri sayıları ve işyeri ziyaretleri ile ilgili faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.