BİR YAŞINDAKİ AYŞE’DE HAYATINI KAYBETTİ

Bünyan ilçesinde hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Bir yaşındaki küçük Ayşe’de hayatını kaybetti. Bünyan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari aracın şarampole devrilmesi 3 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin anne ile birlikte iki kızı olduğu öğrenildi. Akşam saatlerinde hastaneden gelen bir acı haber daha oldu. Kazada yaralanan S.C. hayatını kaybetmişti.

 Trafik kazası Kayseri-Malatya karayolu Karatay Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 46 LA 761 plakalı hafif ticari aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı ve devrilmişti. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gitti. Yapılan ilk müdahalede kazada 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada anne Fatma Badem ile birlikte iki kızı hayatını kaybetti. Ailenin Kozaklı’ya tatile gittiği belirtildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatılmıştı.

Geçen hafta hastaneye kaldırılan yaralılardan birisi daha hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden kişi sayısı 4’e yükselmişti. Minik Ayşe’nin vefatı ile sayı 5 oldu.