Burak Yılmaz sadece 3 galibiyet aldı

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, 3-0’lık Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında Kayserispor’daki görev süreci ve Beşiktaş maçını değerlendirerek görevi bıraktığını açıkladı. Helallik isteyen Burak Yılmaz, duygusal bir veda açıklamasında bulundu.

 

Kayserispor ile yolları 29 Ocak 2024 tarihinde yapılan sözleşme ile kesişen Burak Yılmaz, Kayserispor’daki 46 günlük teknik direktör görevinden istifa ederek ayrıldı.

 

Duygusal bir veda açıklamasında bulunan ve helallik isteyen Burak Yılmaz, Kayseri, Kayseri halkını ve Kayserispor’u çok sevdiğini belirterek, bu şerefli görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını aktardı. İstifasının arkasında kulübün var olan transfer yasağının kesinlikle sebep olmadığını aktaran Burak Yılmaz, alınamayan başarıyı ve yaşanan şanssızlıklara dikkat çekti.

 

İŞTE BURAK YILMAZ’IN KARNESİ…

 

Kayserispor’da göreve başladığı günden bu yana Burak Yılmaz takımın başında 21 resmi maça çıktı. Burak Yılmazlı Kayserispor bu 21 maçta sadece 3 galibiyet alabildi. 10 beraberliği ve 8 mağlubiyeti var.

Burak Yılmaz, Beşiktaş’taki geçici teknik direktör görevinde de 5 maçta görev yaptı. Bu maçlarda ise 1 galibiyet alabildi takımı. 4 yenilgisi var.

 

KARİYERİNDE BAŞARI YOK

 

Teknik direktörlük kariyerinde Başiktaş ile birlikte Kayserispor’da görev yapan ve takımın başında toplam 26 maça çıkan Burak Yılmaz, başarılı olamadı. 26 maçta 4 galibiyet alabildi. 10 beraberlik ve 12 mağlubiyeti bulunuyor.