Kayseri ELA Dil Kursu Cambridge Sınavlarında Büyük Başarı Elde Etti

ELA Dil Kursu Kurucusu Ahmet Turan Hasgül, yaptığı açıklamada, "Cambridge Üniversitesinin 130 ülkeden her yıl milyonlarca öğrenciye uyguladığı sınav Kayseri’de dil kursu olarak ilk defa bizim kursumuzda yapıldı. Bu sınav neticesinde öğrencilerimizin aldığı başarı göğsümüzü kabarttı" dedi.

 

Modern Teknikler ve Yenilikçi Yaklaşımlar

Hasgül, ELA Dil Kursu'nun, öğrencilerin modern teknikler, eğlenceli ve yenilikçi yaklaşımlarla İngilizce öğrenmesine yardımcı olduğunu belirtti. “Cambridge English Sınavları, öğrencilerimizin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinin tamamını ölçtüğü gibi soru çeşitleri ve içerikleri itibarıyla gündelik hayatla örtüşmüş, geçerliliği ve kalitesi en yüksek ölçme değerlendirme araçlarıdır” diye konuştu.

 

Uluslararası Geçerlilikte Sertifikalar

Sınavın sonucunda uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını alan öğrencileri tebrik eden Hasgül, bu başarının sadece ELA Dil Kursu'nun değil, öncelikle öğrencilerin ve ailelerinin olduğunu vurguladı. Hasgül, "Bu başarı, onların azmi ve çalışkanlığı sayesinde elde edilmiştir" dedi.

 

Büyük Takdir Topladı

ELA Dil Kursu'nun bu başarısı, Kayseri'de büyük yankı uyandırdı. Hem eğitim camiası hem de veliler tarafından takdirle karşılanan bu başarı, kursun eğitim kalitesinin ve öğrencilerine sağladığı katkıların bir göstergesi olarak değerlendirildi.

 

ELA Dil Kursu'nun bu önemli başarısı, Kayseri’deki eğitim standartlarını yükseltmeye devam ederken, daha birçok öğrencinin İngilizce öğrenme yolculuğunda yanında olmayı sürdürecek.