Ahşap yüzey temizliğinde yenilikçi bir yaklaşım
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Şubat 2024 - Perşembe 17:24 Bu haber 1614 kez okundu
 
Ahşap yüzey temizliğinde yenilikçi bir yaklaşım
Fakir Parkett ahşap temizleyici, tozlanmayı geciktiren nanoteknolojik etkisiyle uzun süreli temizlik imkanı veriyor.
YAŞAM Haberi
Ahşap yüzey temizliğinde yenilikçi bir yaklaşım

Ahşap yüzeylerin temizliğinde ahşabın hassas yapısından dolayı son derece titiz ve dikkatli davranmak gerekiyor. Nanoteknoloji etkili ahşap yüzey temizleyiciler, geleneksel temizlik yöntemlerine kıyasla ahşap yüzeyler için birçok avantaj sunuyor.

 

Fakir Parkett Nanoteknolojik etkili Ahşap Yüzey Temizleyici, ahşap yüzeylerin doğal dokusunu uzun süre korurken, etkili temizlik ve parlak görünüm sağlıyor.

 

Uzun Süreli Koruma ve Parlaklık

 

Sünger, bez veya mop ile yüzeye uygulanabilen Fakir Parkett, ahşap yüzeylere bakım yapıyor, uzun süreli koruma sağlarken parlak bir görünüm kazandırıyor. Böylece çizilmelere ve lekelere karşı direnç kazanan ahşabın ömrü daha uzun oluyor. Ürün, ahşap doğallığını öne çıkararak sıcak bir görüntü elde etme imkanı veriyor.

 

Sabun Bazlı İçerik ile Etkili Temizlik

 

Ahşap yüzeyler, doğal görünümü ve yarattığı sıcak atmosfer ile mekanlara zarafet katıyor. Ancak zamanla, toz, kir ve günlük kullanımın getirdiği izler, ahşap yüzeylerin estetik görünümünü olumsuz etkileyebiliyor.

 

Fakir Parkett, antistatik etkisi ile yüzeyde tozların birikmesini engelleyip, sabun bazlı içeriği ile güçlü bir temizlik sağlıyor. Ürün durulama ve kurulama gerektirmiyor. Mükemmel temizliğin hissini ferah kokusuyla tüketicilere sunuyor.

 

Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri A.Ş. tarafından geliştirilen Fakir Parkett’in 1 L’lik ve 2,5 L’lik seçenekleri bulunuyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahşap, yüzey, temizliğinde, yenilikçi, bir, yaklaşım,
Yorumlar
Haber Yazılımı