AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDAN HIZLI TREN AÇIKLAMASI
tekden site sağı sünnet
Haber
13 Nisan 2022 - Çarşamba 14:32 Bu haber 2487 kez okundu
 
AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDAN HIZLI TREN AÇIKLAMASI
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın hızlı tren ile ilgili gündeme getirdiği konu hakkında AK Parti Kayseri İl Başkanlığı açıklama yaptı. Açıklamanın başında ‘Sayın Arık’ ifadesininin kullanılması dikkat çekti.
GÜNDEM Haberi
AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDAN HIZLI TREN AÇIKLAMASI

AK Parti Kayseri İl başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Sayın Arık, Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren yapımının yalan olduğunu söylemiş! Oysa bu yalanın dahi koca bir yalan..! Kayserili hemşerilerimizin aklıyla alay mı ediyorsun?

Tüm proje detayları bitmiş, ihalesi yapılmış  Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren hattının gelinen şu aşamada neyi yalan! Neresi hikaye!  Allah’tan korkun, Kayseri’de ki hemşehrilerimizden de biraz utanın!

Sayın arık, bu tarz açıklamalar ile ancak kendinizi avutur yandaşlarınızı konsülide edersiniz birde genel merkezinize şirin görünürsünüz, bunun dışında iş bu açıklamanın  kayseri ye hiç bir faydası ve karşılığı yok. Ha bu arada Adana’da fuar alanına yaptığınız 1000 yataklı sahra hastanesi ne oldu. Partinize mensup bir belediye olması sebebiyle sessiz mi kaldınız? Az biraz ciddiyet. AK Parti hükümetleri hangi eseri bitirip milletimizin hizmetine  sunmadı. Daha geçen ay dünyanın en büyük asma köprüsü olarak tarihe geçen 1915 Çanakkale Köprüsü’nü bitirmedik mi?

Sayın Arık, size göre her şey yalan.  Siyasette  bazen teşekkür de erdemli  siyasetin doğal sonucudur. İki dönemdir vekilsiniz, Kayseri’nin hayrına olacak ne iş yaptınız?”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİ, İL, BAŞKANLIĞI’NDAN, HIZLI, TREN, AÇIKLAMASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı