AK Parti ile CHP arasında rakı-metres tartışması
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Eylül 2024 - Çarşamba 09:48 Bu haber 465 kez okundu
 
AK Parti ile CHP arasında rakı-metres tartışması
AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, CHP’li belediye başkanının makam aracıyla rakı içmeye gittiğini söyledi. CHP’li Emre Ayan ise Üzüm’e seslenerek, “Sizinkilerin makam araçlarıyla imamlı nikahlı metreslerini anlat” dedi.
SİYASET Haberi
AK Parti ile CHP arasında rakı-metres tartışması

Kayseri’de bir bakan ile birlikte milletvekillerinin sucuk pişirme görüntüleri ülke gündemine oturdu. O gürüntülerle ilgili çıkan eleştirilere Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Milletvekili Hulusi Akar’dan tepki gelmişti.

 

Görüntülerle ilgili CHP Milletvekili Aşkın Genç’in açıklamalarından sonra AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’de CHP milletvekiline seslenerek, belediye başkanının makam aracıyla mesire alanına rakı içmeye gittiğini, hala mesire alanına rakı içmeye gittiğini söyleyerek eleştirmişti.

 

Bu açıklamaların ardından CHP’nin il yönetiminde olan avukat Emre Ayan’dan sert tepki geldi. Ayan, Üzüm’ü eleştirerek şu ifadeleri paylaştı;  

 

 

Kayseri AKP İL Başkanı Fatih Üzüm açıklama yapmış ve demiş ki “bizi eleştiren Kayseri CHP‘li vekilin Belediye Başkanlarından biri rakı içiyor bir diğeri ise belediyeden 18 işçi çıkartıp dünürünü belediyeye işe aldı..!” AKP yine sorunlar yumağı haline getirdiği ülkenin gerçek sorunlarını konuşmak ve çözüm aramak yerine insanların yaşam tarzına saldırmak hastalığından vazgeçmiyor yahu kardeşim sanane rakı içenden biz sizin devlet hazinesinden aynı anda 3-5 maaş alan, devlet kesesinden saltanat sürüp israf eden siyasilerinizi eleştirirken sen bunlara laf edebildin mi Sn. Üzüm?

Hem sonra magazine gireceksek sizinkilerin rakı içmeden şu makam araçlarıyla gittikleri imam nikahlı metreslerinin ikinci evlerini anlat istersen daha çok dikkat çekersin.

 

 

Ha işçi çıkarıp şu dünürünü işe alan Felahiye CHP Belediye Başkanı konusunda haklısın gerçekten basında yazdı bizim Milletvekilimiz, İl Başkanımız sustu ama biz CHP ‘yiz partililer susmadı biz eleştirdik hatta tuttuk bizzat ben parti üyesi Emre AYAN olarak bu belediye başkanını Genel Merkeze yazılı olarak şikayet ettim, sosyal medyada takip etmeyi bıraktım ve yok saydım ama sende susma istersen kamuda akraba, yandaş kayırmacılığında kırılmamış tüm rekorları kıran Türkiye’ye bankamatik memurluğu terimini kazandıran AKP nin İl Başkanı olarak söylesene Allah için bunu eleştirirken kendi yaptıklarınıza bakıp hiç utanmadın mı?”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, Parti, ile, CHP, arasında, rakı-metres, tartışması,
Yorumlar
Haber Yazılımı