Akar ve Büyükkılıç, Gençlik Merkezi’nde Gençlerle Buluştu
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Eylül 2024 - Cuma 10:23 Bu haber 35 kez okundu
 
Akar ve Büyükkılıç, Gençlik Merkezi’nde Gençlerle Buluştu
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile birlikte Talas Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu. Akar, gençlerle tecrübelerini paylaşırken, gençlerin sorularını samimiyetle cevapladı.
GÜNDEM Haberi
Akar ve Büyükkılıç, Gençlik Merkezi’nde Gençlerle Buluştu

Öğrenci ve genç dostu Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin restore ederek gençlerin eğitimi için tahsis ettiği tarihi bina olan Talas Gençlik Merkezi, onlarca öğrenciye hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın özel önem verdiği gençlere yönelik faaliyetleri kapsamında hizmet veren Talas Gençlik Merkezi, TBMM Milli Komisyon Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ı misafir etti.

Gençlerle sıcak ve samimi ortamda sohbet gerçekleştiren Akar, tecrübe, bilgi ve görüşlerini paylaşırken, öğrencilere nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmedi.

Başkan Büyükkılıç, “TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Sayın Hulusi Akar ve AK Parti İl Başkanımız Fatih Üzüm ile birlikte Talas Gençlik Merkezimizde gençlerimizle bir araya geldik. Bu keyifli akşamda gençlerimizin motivasyonunu arttıran ve tecrübelerini paylaşan Sayın Hulusi Akar’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Gençler de burada yaptıkları çalışmalardan bahsederek, böylesi özel bir merkezi kendilerine kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkürlerini ilettiler.

Akar’ın öğrencilerle buluştuğu programa, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de eşlik etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Akar, ve, Büyükkılıç,, Gençlik, Merkezi’nde, Gençlerle, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı