Anneler için iyilik, sağlık
tekden site sağı sünnet
Haber
07 Mayıs 2024 - Salı 16:46 Bu haber 487 kez okundu
 
Anneler için iyilik, sağlık
Kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi hizmeti sunan LifeClub, yeni modülü “LifeClub Anne” ile doğum sonrası süreçte annelik yolculuğuna rehberlik ediyor.
SAĞLIK Haberi
Anneler için iyilik, sağlık

Hamilelik süreci bir kadının hayatındaki en özel dönemlerdendir. Bu süreç, bir bebeğin dünyaya gelmesinin yanında, bir annenin fiziksel ve duygusal sağlığı üzerinde de büyük etkilere sahiptir. Anneler, gebelik süreci ve bebeğin doğumundan itibaren hem kendi sağlıklarını korumak hem de bebeklerinin sağlıklı gelişimine katkıda bulunmak için kendi bütünsel sağlıklarına dikkat etmek durumundadır.

 

Türkiye’nin ilk kişiye özel sağlık Super App’i LifeClub, annelik serüveninde kadınların fiziksel ve mental sağlığını doğru yönetmelerine yardımcı olacak LifeClub Anne modülünü kullanıcılarının hizmetine sundu.

 

LifeClub Sağlık Hizmetleri, Acıbadem Sağlık Grubu güvencesi ve deneyimi ile kullanıcılarının sağlıklı yaşam yolculuklarına rehberlik ediyor.

 

LifeClub Anne üyeliğini hizmete almış olmanın sevinci ve heyecanını yaşadıklarını belirten LifeClub Genel Müdürü Elif Elkin, yeni bütünsel sağlık üyeliği hakkında şunları söyledi: “Hamilelik ve anne olmak, bir kadın için oldukça sıra dışı ve özel bir deneyim. Tabi bu süreçte annemiz her anlamda iyilik, sağlık haline dikkat etmeli. Gebelik ve doğum birçok fizyolojik, psikolojik değişikliği beraberinde getiriyor. Doğum sonrası egzersiz, sağlıklı beslenme ve psikolojik destek gibi konularda iyilik halini korumak için profesyonel uzman desteği çok önemli. Biz de LifeClub olarak bu süreçte annelerin yanında olmak ve hayatını kolaylaştırmak için LifeClub Anne üyeliğimizi oluşturduk.”

 

Annelik Yolculuğunda Rehber Oluyor

 

LifeClub Anne’nin içeriğine de değinen Elif Elkin, “Bebek ve anne birlikte büyür ve öğrenirler. Bu, müthiş bir deneyim yolculuğudur. LifeClub Anne Üyeliği bu yolculukta ihtiyacınız olan her şeyi tek bir noktadan sunuyor.

 

Annemiz, LifeClub Hekimi rehberliğinde yıl boyunca kişiye özel bütünsel sağlık yönetimini ister yüz yüze ister online olarak güvenle yapabiliyor. Doğum sonrası kilolarını sağlıklı beslenerek verip, emzirme sürecinde sağlıklı bir beslenme planı oluşturmak ve takibini yapmak için LifeClub Diyetisyeni anneye kişiye özel danışmanlık veriyor. Hamilelikle birlikte ortaya çıkan duygusal değişiklikler ve stresin yönetimi için ise LifeClub Psikolog ile zihin sağlığını güçlendirmek mümkün” dedi.

 

Tüm İhtiyaçlara Tek Noktadan Cevap

 

Üyelerin, LifeClub Anne üyeliği ile, uygulamada yer alan Wellness ve Platform modüllerinden de yararlanabileceğinin altını çizen Elif Elkin, sözlerini şöyle noktaladı: “LifeClub uygulamasında annelerimizin çok faydalanacağı hizmetlerimiz mevcut. Evde, bebek uyuduğunda yaratacağı zamanlarda LifeClub Hareket modülü ile, hekim kontrolünde ihtiyacına uygun yağ yakma, kuvvetlenme ve esneme egzersiz programlarını oluşturabilir. Zihin Sağlığını güçlendirmek, enerjisini ya da uyku kalitesini artırmak için uygulamada yer alan nefes egzersizleri ve meditasyon programlarından faydalanabilir. Bebek gelişimi, emzirme, sağlıklı beslenme, beden sağlığı, mental sağlık gibi birçok farklı alanda LifeClub Blog’da yer alan sağlıklı yaşamla ilgili konuları takip edebilir. Referansı, kaynağı belli olan makaleler, videolar, podcastler bu süreçte annelerin en önemli sağlık rehberi oluyor.

 

LifeClub Platform modülünde ise sağlıklı yaşama dair ürün ve hizmetleri avantajlı fiyatlarla satın alıp, LifePara kazanma fırsatı üyelerimizi bekliyor.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Anneler, için, iyilik,, sağlık,
Yorumlar
Haber Yazılımı