Artemis Halı ile Yaşam Alanında Sanatsal Dönüşüm
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Haziran 2024 - Çarşamba 16:10 Bu haber 237 kez okundu
 
Artemis Halı ile Yaşam Alanında Sanatsal Dönüşüm
İsmini ve ilhamını mitolojinin en güçlü kadın karakterinden alan Artemis Halı, modern sanatın halı tasarımlarına yansıması olarak ön plana çıkan Inspiration koleksiyonu ile yaşam alanına ilham oluyor.
EKONOMİ Haberi
Artemis Halı ile Yaşam Alanında Sanatsal Dönüşüm

Yaşam Alanlarına Sanatsal DokunYenilenen motifleri ve renk paletiyle göz alıcı bir görünüm sunan Artemis’in Inspiration koleksiyonu, el halısı dokusunda ve ipeksi yumuşak tuşesi ile kendine hayran bıraktırıyor. Her bir halı sanat tablolarındaki renklerden ilham alınarak tasarlanan İnspiration koleksiyonu, özgün tasarımlar ve soyut desenlerle benzersiz bir estetik sunuyor.

Serildiği her yere yakışacağını ve her eve güzellik katacağını “Güzel, Her Yerde Güzel.” sloganıyla ifade eden Artemis Halı, eşsiz ve asil güzelliği dokunduğu her alana taşımaya devam ediyor.

Modern sanatın etkileyici dokunuşunu yaşam alanınıza taşıyan Artemis’in Inspiration koleksiyonu, sanatın ve halı yapımının birleşiminden doğan benzersiz bir estetiği temsil ediyor. En gözde renkleri zamansız motiflerle bir araya getiren Artemis Halı’nın Inspiration koleksiyonu, parlak ve doğal elyafın yarattığı ipeksi dokunuş ile yaşam alanına farklılık kazandırıyor. Yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla her tarz mobilyaya uyum sağlayan Inspiration koleksiyonu, kusursuz saçak detayları ile mekânların vazgeçilmezi oluyor.

Ürünlerinde son teknoloji dokuma tekniğiyle ve dokuma sonrasında özel bir işlemden geçirilmesiyle halıdaki tozlanmayı büyük oranda azaltan Artemis Halı, ürünlerini Türkiye’nin dört bir noktasında bulunan satış noktalarının yanı sıra www.artemishali.com.trsitesinden satışa sunuyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Artemis, Halı, ile, Yaşam, Alanında, Sanatsal, Dönüşüm,
Yorumlar
Haber Yazılımı