Bakan açıkladı; Tomarza’da tekstil fabrikası yeniden hayat bulacak
tekden site sağı sünnet
Haber
18 Haziran 2024 - Salı 08:49 Bu haber 373 kez okundu
 
Bakan açıkladı; Tomarza’da tekstil fabrikası yeniden hayat bulacak
Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, vatandaşla bayramlaşma programında yaptığı konuşmada göreve geldikten sonra ilk iş olarak kurdukları işsizlik masası sayesinde insanlara iş bulduklarını ifade etti. Başkan,. İlçede kent lokantası kuracaklarını, çay fiyatını 3 lira olarak belirlediklerini ve tekstil fabrikasını yeniden açarak birçok insana iş imkanı sunacaklarını söyledi.
GÜNDEM Haberi
Bakan açıkladı; Tomarza’da tekstil fabrikası yeniden hayat bulacak

Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, ilçede halkla bayramlaşma programı düzenledi.  Bayramlaşma programı Tomarza Incilli Çavuş Parkı içerisinde gerçekleştirildi.

 

Bayramlaşma program alanına gelen Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, İncilli Çavuş Parkı içerisinde herkesin tek tek elini sıkarak bayramlaştı. Programa gelen çocuklara ise bayram haçlığı verdi.

 

Başkan Koç, Burada yaptığı açıklamada, “İslam Aleminin ve siz değerli hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik ederim. 31 Mart Yerel seçimlerinden bu güne kadar başarılı ve başarısız olduğum konular var. Bunu hep muhasebesini yapacağım. Göreve geldiğimiz ilk gün işsizlik masası kurarak onlarca kişiye istihdam oluşturduk. Geçmiş günlerde Tomarza Tekstil Fabrikasını mahkeme kararı ile teslim aldık. İnşallah ihalesi tamamlandığında ise bu fabrikada ise onlarca Tomarzalı işsiz kardeşimize iş sağlayarak hemşerilerimizi doğdukları yerde doyuracağız.

Memleketimizin daha fazla vizyon sahibi projelere ihtiyacı var. İlerleyen süreçte memleketimiz için ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Şuan bulunduğumuz İncilli Çavuş Parkı içerisine bulunan Osman Cafe’nin işletmesi belediyemize geçmiştir. Bayram sonu ise Çayı 3 TL’den satacağız ve Kent Lokantası kurarak ekonomik sıkıntı yaşayan gencimize, öğrencilerimize ve emeklilerimize uygun fiyata yemek vereceğiz hayırlı olsun.”

 

Bayramlaşma programına; Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim amirleri, Tomarza İYİ Parti İlçe Başkanı Ümit Koçoğlu, Tomarza CHP İlçe Başkanı Embiye Aydın ve çok sayıda vatandaşlar katılım yaptı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bakan, açıkladı;, Tomarza’da, tekstil, fabrikası, yeniden, hayat, bulacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı