Bakan Tekin İle Havacılık Okulu’nu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Ekim 2024 - Cumartesi 18:31 Bu haber 77 kez okundu
 
Bakan Tekin İle Havacılık Okulu’nu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliğiyle Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin yanı başındaki Türkiye’nin ilk uçak fabrikasının kurulduğu alana inşa edilen Mehmet Altun Havacılık ve Uzay Bilimleri Lisesi’nde incelemelerde bulundu.
GÜNDEM Haberi
 Bakan Tekin İle Havacılık Okulu’nu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Genç ve öğrenci dostu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitim ve öğretime yönelik proje, destek, çalışma ve yatırımlarının yanında mevcutta olan ve inşa edilen eğitim yuvalarına ziyaret ve incelemelerini de sürdürüyor.

“Şehrimiz Havacılık Alanında da Eğitim ve Öğretim Alanında da Gelişiyor, Güzelleşiyor”

Bu kapsamda kente gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ile birlikte Mehmet Altun Havacılık ve Uzay Bilimleri Lisesi’ndeki ziyarette değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin hemen yanında Türkiye’nin ilk uçak fabrikasının kurulduğu alana inşa edilen Mehmet Altun Havacılık ve Uzay Bilimleri Lisesi’nde incelemelerde bulunduk. Şehrimiz havacılık alanında da eğitim ve öğretim alanında da gelişiyor, güzelleşiyor. Sayın Bakanımıza da ziyaretleri ve ilgisi nedeniyle şükranlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette günün anısına toplu hatıra fotoğrafı da çektirildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: , Bakan, Tekin, İle, Havacılık, Okulu’nu, Ziyaret, Ederek, İncelemelerde, Bulundu,
Yorumlar
Haber Yazılımı