BANKADAN SATILIK ÇİFTLİK, TARLA, BAHÇE
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Ocak 2022 - Salı 08:53 Bu haber 1919 kez okundu
 
BANKADAN SATILIK ÇİFTLİK, TARLA, BAHÇE
Bankalar kredi borcunu ödeyemeyen kişilere yönelik icra takibi sonucunda aldığı çiftlik, tarla, bahçe gibi çiftçinin üretim yaptığı alanları ilanla satışa çıkartıyor.
GÜNDEM Haberi
BANKADAN SATILIK ÇİFTLİK, TARLA, BAHÇE

Ülke genelinde otomobil ve benzeri ihtiyaçlarını karşılama, çiftçinin de besicilik yada tarımla ilgili gübre, yem, traktör için bankalardan çektiği krediler ödenmeyince el konulan otomobil, çiftlik, bahçe, tarla gibi alanları bankaların emlak servisleri açık artırma usulü ile satışa çıkartması dikkat çekti. Bankalarda daha önce otomobil ve benzeri eşyalar satışa sunulurken, şimdilerde kredi borcuna binaen el konulan çiftçinin üretim yaptığı alanlar icra ile el konularak satışa sunulması dikkat çekiyor.

Satışa sunulan tarla, çiftlik, bahçe gibi alanların sayısında artış olması gözlerden kaçmıyor.  Özellikle çiftçinin daha çok kredi kullandığı bankanın internet sitesinde yer alan emlak satışlarında tarım arazilerinin satışa sunulmuş olması, ülke genelinde bütün kentlerin yanı sıra Kayseri'den de çok sayıda satışın olması dikkat çekiyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BANKADAN, SATILIK, ÇİFTLİK,, TARLA,, BAHÇE,
Yorumlar
Haber Yazılımı