Başkan Akay kışlık pancar deneme sahasını gezdi
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Kasım 2022 - Pazar 15:07 Bu haber 284 kez okundu
 
Başkan Akay kışlık pancar deneme sahasını gezdi
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Turhal Şeker Fabrikasında inceleme yaptıktan sonra dönüşte çiftçiyi ziyaret etti. Tarlada hasat yapan çiftçiyle sohbet etti.
GÜNDEM Haberi
Başkan Akay kışlık pancar deneme sahasını gezdi

Başkan Hüseyin Akay, Kayseri Şeker yöneticileri ile birlikte Turhal Şeker Fabrikasında incelemelerde bulunarak burada pancar alımı ve şeker üretimi ile ilgili bilgi aldı. Gece vardiyası ve nakliyecilerle bir araya gelen Başkan Akay, sohbet etti.

Akay ve yöneticiler, Turhal dönüşü Çamlıbel Bölge Müdürlüğü ziyareti ardından Tarım ve Orman İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Doğan ile birlikte Şarkışla Bölgesinde ekim yapan Yusuf Toy'un pancar sökümüne katıldılar. Gönül sofrasını açan çiftçimize ve bölge çiftçilerimize teşekkür eder, bereketli bir sezon dileriz.

Başkan, öte yandan, Gürçeşme Köyünde bulunan "Kışlık Pancar" deneme sahasında incelemelerde bulundu. Ardından bölge çiftçilerle Buz Köyü ve Günlüce Köyü Muhtarlarının da katılımlarıyla Günlüce Köyünden Serkan Özdemir'in tarlasında pancar sökümüne katıldı. Bölge çiftçilerimize hayırlı ve bereketli bir sezon dileriz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Akay, kışlık, pancar, deneme, sahasını, gezdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı