Bayramda Bulaşık Derdine Son
tekden site sağı sünnet
Haber
15 Haziran 2024 - Cumartesi 07:07 Bu haber 440 kez okundu
 
Bayramda Bulaşık Derdine Son
Kalabalık misafirlerin ağırlandığı, geniş aile sofralarının kurulduğu ve paylaşmanın verdiği huzuru derinden hissettiğimiz Kurban Bayramı’nda, Life by Fakir Ekolojik Bulaşık Tableti en büyük yardımcınız olacak.
YAŞAM Haberi
Bayramda Bulaşık Derdine Son

Kurban Bayramı, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz ve kalabalık sofraların kurulduğu özel bir dönem. Bu özel günlerde hazırlanan geniş sofralar, bayramın ruhuyla paylaşılan leziz yemeklerle dolup taşıyor. Ancak bu sofraların ardından, bol miktarda çıkan bulaşık işleri zorlaştırabiliyor.

Life by Fakir Ekolojik Bulaşık Tabletiyle, bayramda bulaşıklar kusursuz temizlenirken, bu özel günde zamanınız size ve sevdiklerinize kalıyor.

Güçlü Etki, Çevre Dostu İçerik

Life by Fakir’in vegan ve ekolojik bulaşık tableti bitkisel içerikli çevreyi korurken, güçlü yağ sökücü formülüyle bayram boyunca keyifli anlar geçirdiğimiz sofralardaki bulaşıkları pırıl pırıl yapıyor. Ürünün içeriğinde bulunan bitkisel bazlı aktif maddeler doğada biyolojik olarak kolayca parçalanabiliyor, çevreyi korumamızı sağlıyor.

Kalıntı ve Koku Bırakmıyor

Kirece karşı koruma, çelik parlatma, cam ve bardak koruma özellikleri bulunan Life by Fakir ekolojik bulaşık tableti, kalıntı ve koku bırakmadan bulaşıkları tertemiz yaparak bayramın tatlı telaşını hafifletir. Bulaşıklarda gözle görülür bir parlaklık sağlayan tablet bulaşık makinesi deterjanı, Vegan ve Ecomark sertifikaları ile doğal içeriğini kanıtlamaktadır.    

Çevreye olduğu kadar insana da dost olan Life by Fakir ekolojik bulaşık tableti insan sağlığına zararlı kimyasallar içermediği için güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca ürünün içeriğinde hiçbir hayvansal katkı maddesi kullanılmayıp, test aşamasında hiçbir hayvana zarar verilmemiştir.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bayramda, Bulaşık, Derdine, Son,
Yorumlar
Haber Yazılımı