Bebeklere Hipoalerjenik Temizlik Ürünleri
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Nisan 2024 - Perşembe 18:38 Bu haber 442 kez okundu
 
Bebeklere Hipoalerjenik Temizlik Ürünleri
Hem etkili temizlik hem de bebeklerinin hassas ciltlerini korumak isteyen annelerin tercihi bitkisel içerikli Life by Fakir Baby seri…
YAŞAM Haberi
Bebeklere Hipoalerjenik Temizlik Ürünleri

Bebeklerin ciltleri, yetişkinlere kıyasla çok daha hassas ve tahrişe karşı duyarlıdır. Bebeklerin cilt hassasiyeti göz önünde bulundurularak, kıyafetlerinde doğru hijyen ürünlerini kullanmak büyük önem taşıyor.

 

Standart deterjanlar içerisinde bulunan bazı kimyasallar ve parfümler, bebeklerde cilt tahrişine ve alerjik reaksiyonlara neden olabiliyor. Bu nedenle, bebeklerin cilt sağlığını korumak için özel olarak tasarlanmış hipoalerjenik deterjanlar kullanmak son derece önemli.

 

Ekolojik ve vegan temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir’in Baby serisi ürünleri, doğal ve hipoalerjenik içeriğiyle annelere güven verirken, sağladığı etkili temizlik ile bebeklerin yaşam kalitesini yükseltiyor. Life by Fakir Baby serisinde sıvı çamaşır deterjanı, konsantre çamaşır yumuşatıcısı ve doğal granül sabun yer alıyor. Ürünlerin bebekler ve hassas cilde sahip olanlar için uygunluğu hipoalerjenik ve dermatolojik testlerle kanıtlanmıştır.

 

Doğa ve İnsan Dostu

 

Life by Fakir Baby seri ürünleri, bebekler ve hassas cildi olan yetişkinler için gönül rahatlığı ile kullanılabilirken, bitkisel bazlı içeriği ile doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor. Ürünler, insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi zararlı kimyasallar ve hiçbir hayvansal kaynaklı madde içermiyor. Ayrıca bitkisel içeriği ile doğada kolay çözünüyor ve geri dönüştürülebilir ambalaj ile satışa sunuluyor.

 

Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri A.Ş. markası olan Life by Fakir ürünleri, tamamen yerli üretim olup e-ticaret siteleri ve zincir alışveriş mağazalarından tedarik edilebiliyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bebeklere, Hipoalerjenik, Temizlik, Ürünleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı