BERNA BAŞKAN TAKIMIYLA 5 SAAT HAVA LİMANINDA MAHSUR KALDI
tekden site sağı sünnet
Haber
31 Ocak 2022 - Pazartesi 18:34 Bu haber 1570 kez okundu
 
BERNA BAŞKAN TAKIMIYLA 5 SAAT HAVA LİMANINDA MAHSUR KALDI
Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, takım oyuncularıyla birlikte Kayseri’deki kar yağışı ve Erkilet hava limanındaki kar yağışına bağlı uçak iniş kalkışlarının yapılamamasından dolayı 5 saat Antalya hava limanında mahsur kaldı.
SPOR Haberi
BERNA BAŞKAN TAKIMIYLA 5 SAAT HAVA LİMANINDA MAHSUR KALDI

Antalya kampından dönüş sırasında yaşanan gelişme ile ilgili Kayserispor Kulübünden yapılan bilgilendirmede, “Çok teşekkürler.

Bu sabah Antalya kampımızın bitişiyle başlayan Kayseri yolculuğumuz, Kayseri’deki olumsuz hava koşulları nedeniyle Antalya Havalimanında 5 saatlik beklemenin ardından, Kayseri Devlet Hava Meydanları’nın ve Erkilet havalimanı Yer Hizmetlerinin yoğun çabasıyla açılmış ve takımımız Kayseri’ye iniş yapmıştır. Özverili çalışmaları ile programımızın aksamamasını sağlayan herkese teşekkür ederiz” denildi.

Geçen hafta İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle uçak seferlerinin yapılamamasından dolayı Barna Başkan yaptığı paylaşımda, “İstanbul'da ana arterler bile kar nedeniyle kapalı. Evime ulaşmak için gece 1,5 saat yürümek zorunda kaldım. Oysa Kayserimize daha fazla kar yağar ve yolların kapandığını hiç hatırlamam. Şehrime hizmet edenleri bir kez daha taktir ettim. Teşekkürler” ifadesini kullanmıştı.

Bu kez Kayseri’deki kar yağışı nedeniyle sorun yaşayan Berna Gözbaşı’na geçen haftaki ifadeleri hatırlatıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BERNA, BAŞKAN, TAKIMIYLA, 5, SAAT, HAVA, LİMANINDA, MAHSUR, KALDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı