BEŞİKTAŞ 4 – KAYSERİSPOR 2 (MAÇ SONUCU)
tekden site sağı sünnet
Haber
12 Aralık 2021 - Pazar 20:55 Bu haber 3291 kez okundu
 
BEŞİKTAŞ 4 – KAYSERİSPOR 2 (MAÇ SONUCU)
Spor Toto Süper Ligi’nin 16. Haftasında Kayserispor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 1-1’lik skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Kayserispor öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve Beşiktaş 4-2 galibiyetle ayrıldı.
SPOR Haberi
BEŞİKTAŞ 4 – KAYSERİSPOR 2 (MAÇ SONUCU)

Karşılaşmaya her iki takımda iyi başladı. Ancak saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Beşiktaş, ilk 10 dakikalık bölümde topa daha çok sahip olan taraftı.

Karşılaşmada ilk yarım saatlik bölüm geride kalırken her iki takımda net gol pozisyonları bulamadı. Karşılıklı atılan şutlarda da sonuç alınamadı.

Kaleci Lung rakibin atağında Batshuayı’nın yakın mesafeden şutunda gole izin vermedi ve topu dışarı gönderdi.

Kayserispor 38. dakikada sağ kanattan Onur ile gelişen atakta yapılan ortada Thiam’ın yaptığı vuruşla takımını öne geçiren golü attı. 0-1.

Golden sonra sakatlanan Onur oyundan çıktı yerini Ramazan’a bıraktı.

Karşılaşmanın son dakikasında gelişen Beşiktaş atağından Larin ceza sahasına yapılan ortada kafa vuruşu yaparak topu ağlarla buluşturdu. 1-1. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Beşiktaş ikinci yarıya hızlı başladı. Peş peşe ataklar buldu ve değerlendiremedi.

Beşiktaş’ın topa daha çok sahip olduğu ikinci yarıda kaleci Lung iki ayrı pozisyonda yerinde kurtarışlar yaparak rakip için gole izin vermedi.

Kayserispor’un ani gelişen atağında Thiam ile gelişen atakta İbrahim’in ceza sahasına ortasında Thiam ayağı ile dokunarak takımının ikinci golünü attı. 1-2.

84. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Batshuayı vuruşunu yaparak golü attı. 2-2.

89. dakikada Thiam’ın sert şutu kaleciden döndü ve gelişen ani Beşiktaş atağında Batshuayı topla buluştu ceza sahasına girdikten sonra attığı sert şutla golü buldu. 3-2.

Uzatma bölümünde Güven ceza sahası içinde topla buluştu ve düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 4-2.

Maçın uzatma bölümlerinde başka pozisyon olmadı ve Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEŞİKTAŞ, 4, –, KAYSERİSPOR, 2, (MAÇ, SONUCU),
Yorumlar
Haber Yazılımı