BİR TON MANTI İÇİN UZUN KUYRUK OLUŞTU
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Kasım 2021 - Pazartesi 13:00 Bu haber 838 kez okundu
 
BİR TON MANTI İÇİN UZUN KUYRUK OLUŞTU
İstanbul’da düzenlenen Geleneksel 5. Kayseri Mantı Festivalinde 1 ton mantı pişirildi. Pişirilen mantıyı AK parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve beraberindekiler uzun kuyruk oluşturan vatandaşlara ikram etti.
GÜNDEM Haberi
BİR TON MANTI İÇİN UZUN KUYRUK OLUŞTU

AK Partili Mehmet Öznaseki, Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis , Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilçe belediye başkanları ile birlikte İstanbul Esenler’de düzenlenen Geleneksel 5. Kayseri Mantı Festivali’ne İstanbul’da yaşayan Kayserililerin yanı sıra farklı kentlerden olup İstanbul’da yaşayan insanlar katıldı.

Festivalin düzenlenmesine ise Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Muhammed Ali Temel ve yönetimi vesile olurken, ev sahipliğini ise Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yaptı.

Etkinlikte sabah saatlerinden itibaren festival alanına getirilen 1 ton mantı pişirilmeye başlandı. Daha sonra Özhaseki ve Büyükkılıç ile birlikte vatandaşa mantı ikramı yapıldı. Mantı için uzun kuyruklar oluştu. Damak tadı nedeniyle farklı yorumlar yapılsa da ikram edilen mantıyı herkes yedi.

Birde etkinlikte mantı yeme yarışması yapıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BİR, TON, MANTI, İÇİN, UZUN, KUYRUK, OLUŞTU,
Yorumlar
Haber Yazılımı