BU OKUL ÇADIR ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Nisan 2023 - Salı 20:39 Bu haber 1373 kez okundu
 
BU OKUL ÇADIR ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR
Kayseri’de deprem bölgesinde vatandaşların kullanabileceği AFAD standartlarında çadır üretimine devam eden meslek lisesi öğrencileri, yine bölgeye son olarak 20 çadır gönderdi.
GÜNDEM Haberi
BU OKUL ÇADIR ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş merkezle meydana gelen iki ayrı deprem sonrasında 11 ilde yaşanan can kayıpları ve büyük yıkım sonrasında Kayseri’deki meslek liselerinin atölyeleri de fabrika gibi çalışarak depremzedelerin ihtiyaçlarını üretemeye başladı. Bu kapsamda Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde AFAD standartlarında çadır üreterek depremzedelere gönderdi.

Bir ayı aşkın zamandan okulda üretilen toplam 200’ün üzerindeki çadır deprem bölgesine ulaştı ve kullanılmaya başlandı. Son olarak Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ürettiği 20 çadır Adıyaman iline gönderildi.

Okulun farklı zamanlarda ziyaret ederek çalışmalardan dolayı teşekkür eder İl Millî Eğitim Müdürü  Bahameddin Karaköse, AFAD standartlarında üretilen yeni çadırların deprem bölgesine gönderilmesinde emeğe geçen okul öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BU, OKUL, ÇADIR, ÜRETMEYE, DEVAM, EDİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı