BURSLULUK SINAVLARI ÖĞRENCİLER İÇİN BİR FIRSAT
tekden site sağı sünnet
Haber
07 Şubat 2022 - Pazartesi 18:07 Bu haber 1816 kez okundu
 
BURSLULUK SINAVLARI ÖĞRENCİLER İÇİN BİR FIRSAT
ABK Kurucu Müdürü Abdullah Köse bu hafta Özel Okul ve Dershanelerin bursluluk sınavları ile ilgili Danışmanım.Org’a konuştu.
EĞİTİM Haberi
BURSLULUK SINAVLARI ÖĞRENCİLER İÇİN BİR FIRSAT

Abdullah Köse, bursluluk sınavlarının öğrenciler için her anlamda bir fırsat olduğunu söyledi. Bursluluk sınavlarına giren öğrencilerin öncelikle seviyelerine göre eğitim kurumlarından burs almalarının ekonomik anlamda ailelere fırsat yarattığını ama başka bir artısının da öğrencilere sınavlar için pratik yapma fırsatı verdiğini belirtti.

Kendisinin de orta halli bir aileden geldiğini ekonomik anlamda zorlanarak eğitim hayatını tamamladığını belirten Abdullah Köse, bursluluk sınavının çalışkan öğrencilerin emeklerinin karşılığı mahiyetinde ödüllendirildiğini bununda öğrencileri motive ettiğini ailelerinden sırtından büyük bir yük aldığını söyledi.

Çok Özel bir dershane olarak bire bir özel okul ayarında eğitim hizmeti verdiklerini belirten Abdullah KÖSE 12-13 ŞUBAT 2022 tarihlerinde 4.5.6.7.8.9.10.11 sınıflara bursluluk sınavı yapacaklarını belirterek, tüm halkımızı sınava davet ettiklerini belirtti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURSLULUK, SINAVLARI, ÖĞRENCİLER, İÇİN, BİR, FIRSAT,
Yorumlar
Haber Yazılımı