Büyükşehir Afet İşleri’nden Beton Katkıları Ve Güçlendirme Kimyasalları Semineri
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Mart 2024 - Pazartesi 14:30 Bu haber 1020 kez okundu
 
Büyükşehir Afet İşleri’nden Beton Katkıları Ve Güçlendirme Kimyasalları Semineri
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı ve İnşaat Mühendisleri Odası Kayseri Temsilciliği iş birliği ile daha dirençli bir kent amacıyla, ‘Beton Katkıları ve Güçlendirme Kimyasalları’ konulu seminer verildi.
EKONOMİ Haberi
Büyükşehir Afet İşleri’nden Beton Katkıları Ve Güçlendirme Kimyasalları Semineri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta yaşanan yüzyılın deprem felaketinden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla doğal afetlere karşı alınması gereken tedbirler ve yapılması gerekenlerle ilgili çalışmalar gerçekleştiriyor.

 

Kayseri’nin afetlere karşı daha dirençli hale gelmesi yönünde hummalı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi tarafından, eğitim seminerleri ve toplantılar da aralıksız devam ediyor.

 

Bu kapsamda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı ve İnşaat Mühendisleri Odası Kayseri Temsilciliği iş birliği ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ‘Beton Katkıları ve Güçlendirme Kimyasalları’ konulu eğitim semineri verildi.

 

Seminer kapsamında Beton Katkıları Ürün Yöneticisi Devrim Nazlıkol ve Yapı Güçlendirme Ürün Yöneticisi Yavuz Çavunt tarafından katılımcılara bu alanda önemli bilgilerin paylaşıldığı eğitim verildi.

 

Ücretsiz ve sertifikalı olan seminer programına, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ile Afet İşleri Daire Başkanı Gonca Arın da katıldı.

 

Program sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, eğitim veren ürün yöneticilerine plaket takdim etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Büyükşehir, Afet, İşleri’nden, Beton, Katkıları, Ve, Güçlendirme, Kimyasalları, Semineri,
Yorumlar
Haber Yazılımı