Büyükşehir’in Kayseri Bilim Merkezi Adana’daki 10. Teknofest’te Paydaş Oldu
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Ekim 2024 - Cumartesi 18:24 Bu haber 69 kez okundu
 
Büyükşehir’in Kayseri Bilim Merkezi Adana’daki 10. Teknofest’te Paydaş Oldu
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Bilim Merkezi, Adana’daki Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde paydaş olarak yer aldı. Kayseri Bilim Merkezi’nin Teknofest’teki standına ilgi yoğun oldu.
GÜNDEM Haberi
Büyükşehir’in Kayseri Bilim Merkezi Adana’daki 10. Teknofest’te Paydaş Oldu

Teknolojinin kalbinin attığı Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirildi. Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda kurulan festival, bilim ve teknoloji tutkunları tarafından yoğun ilgi görürken, festivale paydaş olarak katılan, Büyükşehir bünyesindeki Türkiye'de TÜBİTAK destekli bilim merkezlerinden biri olan Kayseri Bilim Merkezi standı, ziyaretçilerini konuk etti.

Kayseri Bilim Merkezi, Bilim ve Teknoloji Dolu Etkinliğe İmza Attı

Bu sene 10’uncusu gerçekleştirilen Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Bilim Merkezi, başta minik ziyaretçilerle olmak üzere ziyaretçilerle bilim ve teknoloji dolu etkinliklere imza atarken, milyonlarca kişinin katıldığı Teknofest’te çok sayıda ziyaretçiyi konuk ederek, yoğun ilgi gördü.

Büyükşehir 6’ncı Bilim Şenliği’ne Hazırlanıyor

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleşen 10’uncu Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne katılımının yanı sıra pek çok bilim ve teknoloji dolu etkinliği vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda gençlere yönelik heyecan verici bir etkinlik programı olan 25, 26, 27 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek 6’ncı Bilim Şenliği’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bilim ve teknoloji meraklısı gençleri, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek robotik kodlama, kimya deneyleri, astronomi ve birçok bilim alanında düzenlenecek atölyeler ile meraklılarının ilgisini çekecek ve bilimin büyülü dünyasına kapı aralayacak 6’ncı Bilim Şenliği’ne davet ederken, şenlik boyunca öğrencilerin, farklı bilim dallarını keşfetme, kendi deneylerini yapma ve bilimi daha yakından keşfetme fırsatı bulacaklarını ifade etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Büyükşehir’in, Kayseri, Bilim, Merkezi, Adana’daki, 10., Teknofest’te, Paydaş, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı