Camilerimiz yeterli 700 milyon lira şehrin başka ihtiyacına harcanmalı
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Ağustos 2022 - Çarşamba 11:52 Bu haber 370 kez okundu
 
Camilerimiz yeterli 700 milyon lira şehrin başka ihtiyacına harcanmalı
Kayseri Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, “Millet Bahçeseni’nin bulunduğu bölgedeki Esenyurt mahallesinde ihtiyaca cevap verecek kapasitede camilerimiz var. 1 milyar liraya yeni bir cami inşaatı yerine şehrimizin başka ihtiyacına bu para harcanmalıdır” dedi.
GÜNDEM Haberi
Camilerimiz yeterli 700 milyon lira şehrin başka ihtiyacına harcanmalı

Millet Bahçesine yapılacak olan ve maliyeti 700 milyon liraya yapılacak cami ile ilgili Melikgazi Belediye meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu başka bir öneride bulundu.

Yaptığı önerinin camiye karşı gibi bir anlam çıkartılmaması gerektiğine dikkat çeken Kenanoğlu, “Millet Bahçesi Cami İhalesi İptal Edilmeli... Karar Vericiler. Şehr-İ Eminler. Temeline 700 milyon harcanacak caminin maliyeti kesin 1 Milyarı lirayı aşar. Şehrimizde çok cami var özellikle Esenyurt nufus yoğunluğu ve cami sayısı ile yeterliliğe sahip bir mahallemiz. Maliyetinin büyük bölümü hayırseverlerden karşılanacak olan bu büyük cami ihalesine karşı çıkmak başka yerlere çekilecek bir konu değildir. Her duyarlı vatandaşımız Kayserimiz için itiraz etmelidir. Bu şehrin insanına Cumhuriyet Meydanında anket yapıyor olsanız HAYIR çıkar. BU ŞEHİRİN YURTLARA İHTİYACI VAR. Üniversite yerleştirme dönemi başladı. 4 Üniversitemiz var yaklaşık 70.000 şehir dışı evlatlarımız tercih ederken Ev bulabilirmiyim

Yurt bulabilirmiyim derdindeler 1 MİLYAR LİRAYI İHTİYAÇ OLAN İŞLERE HARCAYALIM” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Camilerimiz, yeterli, 700, milyon, lira, şehrin, başka, ihtiyacına, harcanmalı,
Yorumlar
Haber Yazılımı