CHP Kayseri İl Başkanlığı saldırıyı kınadı
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Haziran 2024 - Pazartesi 08:00 Bu haber 481 kez okundu
 
CHP Kayseri İl Başkanlığı saldırıyı kınadı
CHP Kayseri İl Başkanlığı, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeline yönelik yapılan baltalı saldırıyı kınadı, din ve vicdan hürriyetinin Kurtuluş Savaşıyla kazanıldığına işaret etti.
GÜNDEM Haberi
CHP Kayseri İl Başkanlığı saldırıyı kınadı

CHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından şu açıklama yapıldı; “Birlik ve beraberliğin, huzur ve barışın, sevginin ve saygının, en güzel şekilde paylaşıldığı bu güzel bayram gününde, kendini bilmez iki şahsın Kayseri’nin merkezinde, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Evrensel Liderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün büstüne saldırıda bulunduğu öğrenilmiştir. 

 

Şahıslar kolluk kuvvetlerimizce yakalanmış, emniyette işlemleri devam etmektedir.

 

Din ve vicdan hürriyetinin, herkesin özgürce dinini ve inanışını yaşamasının temellerini silah arkadaşları ile birlikte atan, bu özgürlükleri anayasal teminat altına almış, devletimizin kurucusunun büstüne bayram gününde yapılan saldırı meczup bir saldırı değil, toplumsal huzura, barışa ve birlik beraberliğe yapılan bir saldırı olup yapılan saldırıyı KINIYORUZ. 

 

Gerçekleştirilen saldırı eylemini ve süreci, yakından takip ettiğimizi bildirir, herkese mutlu huzurlu bayramlar dileriz…”

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, Kayseri, İl, Başkanlığı, saldırıyı, kınadı,
Yorumlar
Haber Yazılımı