CHP’Lİ ARIK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NERGİS’İN ASGARİ ÜCRET SÖZLERİNİ YORUMLADI
tekden site sağı sünnet
Haber
14 Nisan 2022 - Perşembe 18:28 Bu haber 1258 kez okundu
 
CHP’Lİ ARIK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NERGİS’İN ASGARİ ÜCRET SÖZLERİNİ YORUMLADI
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, katıldığı televizyon programında asgari ücrete Ağustos yada Temmuz ayında artış geleceğini söyleyen Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’in sözlerini yorumlayarak, “Asgari ücret konusunda da artış olması gerektiğini ancak şimdi bilmediğini, artacak diye duyduğunu söyledi. İşte ‘Ben yaptım oldu, her şeyi ben bilirim.’ diyen, ülkeyi yangın yerine dönüştüren şahsım hükûmetinin özetidir bu tablo.” diye konuştu.
SİYASET Haberi
CHP’Lİ ARIK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NERGİS’İN ASGARİ ÜCRET SÖZLERİNİ YORUMLADI

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’in katıldığı bir televizyon programında asgari ücrette artış olması gerektiğini ve Ağustos- Temmuz gibi bu artışın yapılacağı yönündeki sözlerini TBMM gündemine taşıyan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, “İlimin Milletvekili Sayın Nergis yaşanan ekonomik sıkıntılarda ‘Vatandaş haklı, bu yangın her yerde var; biz de bu ülkenin vatandaşıyız, biz de bu yangını yaşayanlardanız.’ dedi.

Asgari ücret konusunda da artış olması gerektiğini ancak şimdi bilmediğini, artacak diye duyduğunu söyledi. İşte ‘Ben yaptım oldu, her şeyi ben bilirim.’ diyen, ülkeyi yangın yerine dönüştüren şahsım hükûmetinin özetidir bu tablo.

Öte yandan ‘Zamlar milletin belini büktü.’ diyen küçük ortağın Kayseri Milletvekili de ihraç istemiyle Disiplin Kurulunda; güler misiniz, ağlar mısınız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP’Lİ, ARIK, AK, PARTİ, MİLLETVEKİLİ, NERGİS’İN, ASGARİ, ÜCRET, SÖZLERİNİ, YORUMLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı