Cüneyt Arkın matematik defterinin arkasına karikatür çizerdi
tekden site sağı sünnet
Haber
28 Haziran 2022 - Salı 09:44 Bu haber 1387 kez okundu
 
Cüneyt Arkın matematik defterinin arkasına karikatür çizerdi
Hayatını kaybeden ünlü sanatçı aynı zamanda doktor olan Cüneyt Arkın, Lisede öğrencilik döneminde matematik defterinin arkasına Kara Murat karikatürleri çizdiği öğrenildi.
SANAT Haberi
Cüneyt Arkın matematik defterinin arkasına karikatür çizerdi

Ünlü sanatçının lisede aynı sınıfta okuyan çocukluk arkadaşı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükesen, eski dostu ile ilgili katıldığı bir televizyon programında anılarını paylaştı. Başkan Büyükerşen, eski dostunu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadığını belirterek, “Çocukluk arkadaşım, dostum ve sinema tarihimizin efsanesi sevgili Cüneyt Arkın'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Usta oyuncumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun...” dedi.

Başkan Büyükerşen, çocukluk arkadaşı Cüneyt Arkın ile ilgili lise dönemindeki anılarını paylaşarak, “Biz aynı sınıfta okuyorduk. Bizleri sarı yüzlü matematik defterleri vardı. Cüneyt Arkın’ın da benimde matematik defterimizin arkasına karikatür çizerdik. Ben Ömer Seyfettin’den bazı karikatürler çizerdim. Fahrettin (Cüneyt Arkın) Kara Murat karikatürlerini çizerdi” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cüneyt, Arkın, matematik, defterinin, arkasına, karikatür, çizerdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı