DADALOĞLU DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Nisan 2022 - Pazartesi 17:26 Bu haber 841 kez okundu
 
DADALOĞLU DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Dadaloğlu Derneği geçmiş dönemlerde yükseköğrenim bursu veren hayırseverler ile Avşar İş işadamlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Talas Sinan Şef Restorantta verilen iftar yemeğine İyi parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ta katıldı.
GÜNDEM Haberi
DADALOĞLU DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Dadaloğlu Derneği Başkanı Av. H. İbrahim Yıldırım Derneğe maddi manevi katkı sağlayan, yükseköğrenim bursu veren hayırseverler ile Avşar iş adamlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Talas Sinan Şef Restorantta verilen iftar yemeğine İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, İyi Parti Talas İlçe Başkanı Osman Hayvana, KAYEMA Vakfı Başkanı Erdoğan Doğan, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, Dadaloğlu Vakfı Başkanı Hasan F.Özhan, Pınarbaşı Ziraat Odası Başkanı Mesut Mucuk, Pınarbaşı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Kaytancı Yılmaz, İşadamı-eğitimci Muharrem Göç, işadamı Kadir Göç, Dadaloğlu Derneği eski Başkanı Bekir Arık,Gürlegen Köyü Muhtarı Sezai Karakaya ile kalabalık ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Av.H.İbrahim Yıldırım, birlik ve beraberliğin önemini vurgu yaptı. Yıldırım, Bugün burada Avşar İş İnsanlarımızı, burs veren eğitim destekçilerimizi ve dernek yöneticilerimizi tanışmaları ve kaynaşmaları için bir araya getirdik. Yemeğimize katılan işadamlarımız önümüzdeki eğitim öğretim döneminde yükseköğrenim burslarına desteklerinin artarak devam edeceğini bildirdiler. Ben buradan bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen ve her zaman bizim yanımızda ve destekçimiz olan Pınarbaşı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Kaytancı Yılmaz ile geçmiş dönemlerde hem derneğimizin hemde vakfımızın yanında olan işadamımız hayırseverimiz Kadir Göç beyfendiye bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Pınarbaşı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Kaytancı Yılmaz’da konuşmasında bizim örfümüzde âdetimizde her zaman için soframızı paylaşmak vardır. Ancak bunu pandemi nedeniyle birkaç yıldır yapamadık. Ama bugün buradayız. Etkinliğimize gelen ve bizleri onurlandıran tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DADALOĞLU, DERNEĞİ, İFTAR, YEMEĞİ, VERDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı