DEVA Başkan Adayı İbrahim Göz: Kayserimize hizmet için yola çıktık
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Mart 2024 - Çarşamba 18:04 Bu haber 404 kez okundu
 
DEVA Başkan Adayı İbrahim Göz: Kayserimize hizmet için yola çıktık
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sedat Kadıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz ile birlikte Melikgazi, Kocasinan ve diğer ilçe belediye başkan adayları Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
SİYASET Haberi
DEVA Başkan Adayı İbrahim Göz: Kayserimize hizmet için yola çıktık

Kayseri Gazeteciler cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Kayseri basını ile ilgili kısa bilgi verdi. Daha sonra konuşma yapan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sedat Kadıoğlu, Genel Başkanları Ali Babacan’ın selamlarını ileterek, Kayseri Gazeteciler Cemiyetine teşekkür etti.

 

Kayseri programı kapsamında ziyaretlerde bulunduklarını aktaran Kadıoğlu, Genel Başkan Ali Babacan’ın sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiğini ve bu doğrultuda gittikleri her şehirde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye çalıştıklarını ifade etti. Kayseri ziyareti ile ilgili de bilgi veren Kadıoğlu, “Ben 14 Mayıs seçimleri öncesinde de Kayseri’ye geldim. Yerel seçim için genel merkez tarafından milletvekili arkadaşlarımız yine görevlendirmeler yapıldı ve bende Kayseri ile birlikte bazı şehirlerimizdeki adaylarımız ile birlikte halkımızı ziyaret ederek onları dinlemeye başladık.

 

Ziyaretlerimizde şunu gördüm. 14 Mayıs seçimlerine göre bu seçim öncesinde Kayserili insanlarımızın daha çok değişim istediklerini, değişimin gerekliliğine vurgu yaptıklarını gördüm.

 

Bu biz muhalefet partisi için önemlidir ve insanlarımızın artık birçok konuda bilinçli olarak hareket ettiğini ve o yönde ifadelerde bulunduklarını gördük.

 

Kayserili insanlarımızın ayrıca genel başkanımıza olan ilgisi, sevgisi ve alakasının çok fazla olması bizleri ayrıca mutlu etti” dedi.

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz, Kayseri Cemiyeti nezdinde bütün Kayseri’deki basın mensuplarını selamladığını belirterek, “Basın çalışanlarımızın emeklerini ve çabalarını görüyoruz. Onların kamuoyunu aydınlatma adına çalışmaları için teşekkür ediyorum.

 

Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak diğer başkan adayı arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Kayseriliyim. Kayseri’de sanayici olarak şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sunmaya çalışıyorum.

 

DEVA Partimizin belediyecilikte, Kayseri genelinde nelere layık olduğunu gösterilmesi adına bu yola çıktık. İlçe belediye başkan adayı arkadaşlarımızla birlikte, inşallah Kayseri halkımızın teveccüh göstermesi durumunda Kayseri’de DEVA Partisinin belediyecilik nasıl olması gerekir, ne olması gerekir, hizmet nasıl olması gerekir onu göstermek istiyoruz.

 

Bu konuda bütün il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte sahada bütün halkımızla kucaklaşmaya çalışıyoruz. Kayseri halkımızın bize olan desteğini de görüyoruz. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DEVA, Başkan, Adayı, İbrahim, Göz:, Kayserimize, hizmet, için, yola, çıktık,
Yorumlar
Haber Yazılımı