ECZACILAR ODASINDAN BENLİ’YE ZİYARET
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Kasım 2021 - Salı 17:37 Bu haber 623 kez okundu
 
ECZACILAR ODASINDAN BENLİ’YE ZİYARET
Kayseri Eczacı Odası Yönetim Kurulundan İl Sağlık Müdürümüz Benli’ye Çalışma Ziyareti
SAĞLIK Haberi
ECZACILAR ODASINDAN BENLİ’YE ZİYARET

Kayseri Eczacı Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Ecz. Uğur Nuri Akın ve yönetim kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’yi makamında ziyaret ettiler.

İl Sağlık Müdürlüğü ve Eczacı Odası arasında yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette konuşan Akın; "Her zaman olduğu gibi zorlu geçen pandemi sürecinde de İl Sağlık Müdürlüğümüz ile yaptığımız istişareler sayesinde birçok konuda sonuca ulaştık. Kendilerine ilettiğimiz her konuda çözüm odaklı davranarak bizlere yardımcı olmaya çalıştılar. Bugün yönetim kurulumuz ile birlikte Sayın Benli’ye ziyarette bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledik” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Akın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Benli ise “İnsanlığın hastalıklarla verdiği mücadelede, tedavi sürecinin en önemli aktörlerinden biri olan eczalarımız sağlık sistemimizdeki temel taşlardan birisi. Kendileri ile sürekli diyalog halindeyiz. Bize ilettikleri her konuyu çözmek için gereken adımları atarak istişarelerde bulunuyoruz. Ziyaret vesilesiyle de başkanlığı yeniden seçin Uğur Nuri Akın’a çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ECZACILAR, ODASINDAN, BENLİ’YE, ZİYARET,
Yorumlar
Haber Yazılımı